Català /// Español /// English /// Française
logo Antic Teatre

[ www.anticteatre.com ] [ MAPA ]  [ anticteatre@anticteatre.com ]  [ AdriAntic - RESIDÈNCIES ]  [ REFORMA_Antic]   [ REVISTA_MAGAZINE]   [ VIDEO

CANAL]
[ FOTOS ] [Fitxa tècnica] [Recursos]  [Festival B2B - Barcelona <>Berlin]   [ Antic Horror Picture Show ]  [Blog Teatron]  [Archive_Memòries]


★  ESPECTACLES EN GIRA   /// ESPECTÁCULOS EN GIRA  /// SHOWS ON TOUR  
  /// SPECTACLES EN TOURNÉE  

/// DISTRIBUCIÓ D'ESPECTACLES - ACTUALITAT ///

MACARENA RECUERDA SHEPHERD


“ THAT’S THE STORY OF MY LIVE”


noves dramatúrgies
nuevas dramaturgias
new drama
nouveau drame


durada / duración / duration / durée: 50 min


23-24/08/2014
FESTIVAL INTERNACIONAL
DE TEATRO DE MANIZALES
3 funcions / funciones / performances
www.festivaldemanizales.com →

Distribucio internacional/ Distribucion internacional/ Internacional management:
93 315 23 54
anticteatre@anticteatre.com

www.anticteatre.com









Un espectacle de Macarena Recuerda Shepherd dedicat a Sr. Polissó
Amb la col·laboració de l’artista Manu Morales
Vídeo i edició Gorka Bilbao
També formen part de Lorea Uresberueta i Mónica del Castillo
Agraïments a Gerard Casas, Mari Luz Vidal, Amanda Díaz-Ubierna, Cesc Casanovas, Kun, Natalia i Angle
Produït por MiCarteraPatrocian i CoNCA Generalitat de Catalunya
Amb el suport de Bilbao Escena, Bilbao Arte, Antic Teatre i Teatre Lliure
Manager internacional: Antic Teatre

Feria de Huesca: Premio para el espectáculo más innovador en gira 2011.
Fira de Titelles de Teatre de Lleida: Premio Drac d’Or Dramaturgia 2012


www.macarenarecuerdashepherd.com

Festival Terni / Macarena Recuerda Shepherd →


[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

That’s the story of my life és una autobiografía audiovisual narrada amb la tècnica d’animació stop-motion. Es tracta d’un film creat en directe, com una sèrie de flashbacks, arxius del passat, a través dels quals l’espectador pot entreveure els alti-baixos d’una vida i intentar de posar-los en ordre. Un àlbum de família sense la família, en paraules de l’artista sevillana, creat utilizant diferents tècniques visuals.

Macarena Recuerda Shepherd (Sevilla, 1978), Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Sevilla i titulada pel Conservatori Professional de dansa Antonio Ruiz Soler en l’especialitat de Flamenco. Ha participat en nombrosos work-shops de dansa amb Jan Fabre, Santiago Cirugeda, Pina Bausch, Gilles Jobin i Farruquito, entre d’altres. Al 2005 obté el títol de Màster a FAIAR. Ha treballat a “Le cor” de la Cia. La déchirure i Waltser Collection amb Cie. Amanda Pola. Al 2007 va produir Who says your name?, una peça per la sala d’estar de casa seva, i el 2008 The Sheperd, una intervenció urbana. És membre del Col·lectiu Estraperlo.

That’s the story of my life es una autobiografía audiovisual narrada con la técnica de animación stop-motion. Se trata de un film creado en directo, como una serie de flashbacks, archivos del pasado, a través de los cuales el espectador puede vislumbrar los alti-bajos de una vida y tratar de ponerlos en orden. Un álbum de familia sin la familia, en palabras de la artista sevillana, creado utilizando diferentes técnicas visuales.

Macarena Recuerda Shepherd (Sevilla, 1978) Licenciada en Bellas Artes por la Universidad de Sevilla y titulada por el Conservatorio Profesional de danza Antonio Ruiz Soler en la especialidad de Flamenco. Ha participado en numerosos work-shops de danza con Jan Fabre, Santiago Cirugeda, Pina Bausch, Gilles Jobin i Farruquito, entre otros. En 2005 obtiene el título de Master a FAIAR. Ha trabajado en “Le cor” de la Cia. La déchirure y Waltser Collection with Cie. Amanda Pola. En 2007 produjo Who says your name? una pieza para el salon de su hogar, y en 2008 The Sheperd, una intervención urbana. Es miembro del Colectivo Estraperlo.

That’s the story of my life is an audiovisual autobiography narrated with stop-motion animation technology. It’s a film created live, like a series of flashbacks, files of the past, through which the viewer can glimpse the ups and downs of one life and try to put it into order. A family album without the family, in the words of the Seville-born artist, created using a variety of visual methods.


Macarena Recuerda Shepherd (Seville, 1978),a Fine Arts graduate from Seville University, she holds a title in Flamenco dance from the Antonio Ruiz Soler Professional Dance Conservatoire. She has taken part in workshops with Jan Fabre, Santiago Cirugeda, Pina Bausch, Gilles Jobin and Farruquito among others. In 2005 she obtained a Master’s degree in FAIAR. She has worked on Le cor with Cie. La déchirure and on Waltser Collection with Cie. Amanda Pola. In 2007 she produced Who says your name? a piece written for her living room, and in 2008 The Shepherd, an urban intervention. She is a member of Colectivo Estraperlo.

[+] Ficha Individual Espectacle →


COLECTIVO 96º


“FINGIR”


noves dramatúrgies
nuevas dramaturgias
new drama


durada / duración / duration / durée: 60 min


4/9/2014
FESTIVAL BLITZ de Rovinj (Croàcia)
1 funció/ función /peformance
www.blitzfestival.com →


26-27/11/2014
SOIR ILLUSOIRS de MONTY KULTUURFAKTORI
(Amberes, Bélgica)
2 funcions /funciones / performances
hwww.monty.be/soirs-illusoirs →


Distribucio/ Distribucion / Management:
93 315 23 54
anticteatre@anticteatre.com

www.anticteatre.com




Lidia González Zoilo i David Franch Farré
Foto-Collage: Macarena Receurda
Coreògrafa: Mònica Muntaner
Ajudant direcció: Yuri Fontes
Vídeo i Il.luminació: Gorka Bilbao

Co-producció:
Teatre Lliure, Barcelona
Antic Teatre / AdriAntic, Barcelona

L’Escorxador (Centre de Cultura Contemporània d´Elx), Elx
CAET (Centre d´Arts Escèniques de Terrassa), Terrassa

Amb el suport de CoNCA

www.colectivo96.com →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Fins fa 20 anys, els petons d'amor, és a dir, els petons a la boca, en un escenari de teatre sempre es fingien. Tres eren les principals estratagemes per dissimular el fingiment d'un petó:
A / El galant s'inclina sobre la dama, torça lleugerament el cap de manera que oculta el petó al "respectable" i llavors fa un petó a l'actriu a la barbeta o al llavi superior.
B / El galant, ple de frenesí, acarona la dama amb les seves dues mans, posades totes dues sobre les seves galtes. En el moment de l'òscul, el galant llisca el dit polze sobre la boca de la dama i així, es fa un petó al dit gros.
C / El galant s'inclina el cap i subjecta amb les seves mans el cap de la dama i fa un petó a aquesta entre el pòmul i la boca, espai que no s'aprecia ja que la mà del galà impedeix la visibilitat.

Formació creada el 2008 per Lidia González Zoilo i David Franch. Al 2008: Vaig trobar un tros de mi en un abocador, una coproducció del Centre Párraga. Estrena a Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, Palma de Mallorca el juny de 2008. Després de mi, epitafis, una coproducció del Centre Párraga i Escena Poblenou.
Estrena a Centre Párraga, Múrcia l'octubre de 2008: Donar puntades de peu per no desaparèixer, una coproducció del Teatre Lliure, Centre Párraga i CAET TNT. Estrena al Festival de Teatre de Terrassa l'abril del 2009. Actualment treballen en la seva nova peça Fingir, una coproducció del Teatre Lliure, Antic Teatre, CAET TNT i Teatre L'Escorxador d'Elx.

Hasta hace 20 años, los besos de amor, es decir, los besos en la boca, en un escenario de teatro  siempre se Fingían. Tres eran las principales estratagemas para disimular el fingimiento de un beso:
A/ El galán se inclina sobre la dama, tuerce ligeramente la cabeza de modo que oculta el beso al “respetable” y entonces besa a la actriz en la barbilla o en el labio superior.
B/ El galán, lleno de frenesí, acaricia a la dama con sus dos manos, puestas ambas sobre sus mejillas. En el momento del ósculo, el galán desliza su dedo pulgar sobre la boca de la dama y así, se da un beso en el dedo gordo.
C/ El galán inclina la cabeza y sujeta con sus manos la cabeza de la dama y besa a ésta entre el pómulo y la boca, espacio que no se aprecia ya que la mano del gala impide la visibilidad.

Formación creada en 2008 por Lidia González Zoilo y David Franch. En el 2008: Encontré un trozo de mí en un vertedero una coproducción del Centro Párraga. Estreno en Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, Palma de Mallorca en junio de 2008. Después de mí, epitafios Una coproducción del Centro Párraga y Escena Poblenou. Estreno en Centro Párraga, Murcia en octubre de 2008: Dar patadas para no desaparecer una coproducción del Teatre Lliure, Centro Párraga y CAET TNT. Estreno en el Festival de Teatro de Terrassa en abril de 2009. Actualmente trabajan en su nueva pieza “Fingir” una coproducción Teatre Lliure, Antic Teatre, CAET TNT y Teatre L’Escorxador de Elche.

Until around 20 years ago, lover’s kisses (kisses on the mouth) were always Faked on stage. There were three main stratagems to mask the fake kiss:
A/ The gentleman leans over the lady, slightly twists his head so that it hides the kiss from ‘respectable’ viewers and proceeds to kiss the actress on the chin or upper lip.
B/ The gentleman, carried away by desire, caresses the lady with both hands, one on each of her cheeks. Just before the kiss, the gentleman slides his thumb over the lady’s mouth and so kisses himself on the thumb.
C/ The gentleman bends his head and holds the lady’s head in both hands, kissing her between her cheekbone and her mouth, an area hidden by his hand.

Created in 2008, the partnership comprises Lidia González Zoilo and David Franch. In 2008: Encontré un trozo de mí en un vertedero (I found a piece of myself in a rubbish dump)was coproduced with Centro Párraga, and shown for the first time at Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, Palma de Mallorca in June 2008. Después de mí, epitafios (After me, epitaphs)was a coproduction with Centro Párraga and Escena Poblenou. It was first performed at Centro Párraga, Murcia in October 2008. Dar patadas para no desaparecer (Kicking so as not to disappear) was a coproduction with Teatre Lliure, Centro Párraga and CAET TNT. First perfromed at the Terrassa Theatre Festival in April 2009. They are currently working on Fingir,  which is being coproduced by Teatre Lliure, Antic Teatre, CAET TNT and Teatre L’Escorxador de Elche.

[+] Ficha Individual Espectacle →



COLECTIVO BIG BOUNCERS:
CECILIA COLACRAI,
MIREIA DE QUEROL
& ANNA RUBIROLA



"Big Bouncers"


durada / duración / duration / durée: 50 min


nous llenguatges del cos
nuevos lenguajes del cuerpo
new body languages

Idioma/ Language/ Langue:
castellano / català



Distribucio/ Distribucion / Management:
93 315 23 54
anticteatre@anticteatre.com

www.anticteatre.com






Creació i interpretació: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola
Col·laboració artística: Joao Lima, Federica Porello
Edició d’àudio: Pablo (Mo) Ramirez
Veu en off: Cristina Carrasco
Vídeo i foto: Pablo (Mo) Ramirez, Tristán Pérez Martín, Alba Suñé
Big Bouncers és resident a:
tragantDansa, La Caldera, La Visiva, i Burdag Studio (Polònia)

Amb la Col·laboració de: Institut Ramón Llull

Agraïments: Joao Lima, Federica Porello, Iris Heizinger, Pablo Mo Ramírez, Roger Llimós, Tristán Pérez Martín, Olga Tragant, Alba Suñé, Roger Puig, Andrea Acosta, Claudia Solwat, Cristina Carrasco, Velvet Sweatshop

www.bigbouncers.wordpress.com →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Big Bounce és una peça escènica centrada en el moviment i la paraula que gira entorn del concepte d’origen i que juga a desplegar possibles futurs, derivats d’un mateix origen.
Big Bounce proposa un viatge que qüestiona la temporalitat del fet escènic a partir de cossos que es transformen, es substitueixen i es complementen contínuament.
Big Bounce pren el nom de la teoria homònima que suggereix que podríem estar vivint en el primer de tots els universos però és igualment provable que estiguem vivint a l’univers dos mil milions (o en qualsevol d’una seqüència infinita d’universos).

Trajectòria conjunta del col·lectiu Big Bouncers: Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol. Totes elles són creadores independents residents a Barcelona. Han estat membres de CRIM (Creadors independents en moviment. 2011/2013), residents a La Caldera (des del 2009 al 2013), i actualment artistes residents a La Visiva. Totes elles compten amb una àmplia trajectòria com a creadores en solitari o juntament amb altres artistes així com en la docència de la dansa.
Comencen a treballar conjuntament al maig del 2012, compartint les seves inquietuds i desenvolupant una pràctica comuna, la qual tenen la possibilitat de presentar al públic a l’octubre del mateix any, dins de la programació del Festival Escena Criminal III. És allà on tenen l’oportunitat de confirmar que la direcció del seu treball té un interès i impacte tant en el públic com en elles mateixes. Per aquesta raó prenen la decisió de continuar desenvolupant el seu treball a partir dels tres eixos comentats anteriorment: la creació d’una peça escènica (Big Bounce), el treball de Performances Site Specific, i els taller d’eines de composició per a la creació. La peça Big Bounce ha estat creada en residència als següents espais: tragantDansa 2013, La Caldera 2012-2013, La Visiva 2013 i Burdag Studio (Polònia) 2013.

Big Bounce es una pieza escénica centrada en el movimiento y la palabra que gira entorno al concepto de origen y que juega a desplegar posibles futuros, derivados de un mismo origen.
Big Bounce propone un viaje que cuestiona la temporalidad del hecho escénico a partir de cuerpos que se transforman, se sustituyen y se complementan continuamente.
Big Bounce toma el nombre de la teoría homónima que sugiere que podríamos estar viviendo en el primero de todos los universos pero es igualmente probable que estemos viviendo en el universo dos mil millones (o en cualquiera de una secuencia infinita de universos).

Trayectoria conjunta del colectivo Big Bouncers: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol y Anna Rubirola. Todas ellas son creadoras independientes residentes en Barcelona. Han sido integrantes de CRIM (Creadors independents en moviment. 2011/2013), residentes en La Caldera (desde el año 2009 al 2013), y actualmente artistas residentes de La Visiva. Cuentan con una amplia trayectoria como creadoras en solitario o juntamente con otros artistas así como una amplia experiencia en la docencia de la danza.
Empiezan a trabajar conjuntamente en mayo del 2012, compartiendo sus inquietudes y desarrollando una práctica común, que tienen la posibilidad de presentar al público en octubre del mismo año, dentro del Festival Escena Criminal III. Es allí donde tienen la oportunidad de confirmar que la dirección de su trabajo tiene un interés y impacto tanto en el público como en ellas mismas. Por esta razón toman la decisión de continuar desarrollando su trabajo alrededor de los tres ejes comentados anteriormente: la creación de una pieza escénica (Big Bounce), el trabajo de Performance Site Specific, y los talleres de herramientas de composición para la creación.
La pieza Big Bounce ha sido creada en residencia en los siguientes espacios: tragantDansa 2013, La Caldera 2012-2013, La Visiva 2013 y Burdag Studio (Polonia) 2013.

Big Bounce is a performance piece based on movement and speech which explores the concept of origin and plays a game of unfolding different possible futures derived from a common origin.
Big Bounce proposes a journey in which the temporality of the performance is questioned through bodies that transform, replace and complement each other continuously.
Big Bounce takes its name from the eponymous theory that suggests that we could be living in the first of all universes, but that it is equally probable that we could be living in the two thousand millionth universe (or in any one of an infinite sequence of universes).

Common trajectory of the Big Bouncers Collective: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol and Anna Rubirola. All of them are independent creators resident in Barcelona. They were members of CRIM (Creadors independents en moviment. 2011/2013), resident at La Caldera (from 2009 to 2013), and at the moment are resident at La Visiva. Each has had an extensive career working independently and in collaboration with other artists, as well as a broad experience in the field of dance pedagogy.
They began working together in May 2012, sharing their interests and developing a common practice. They had the opportunity to present their work to the public in October of the same year within the programme Escena Criminal III at the Antic Teatre, Barcelona. There they were able to confirm that the direction of their work is of interest to and has an impact on both the audience and themselves. For this reason, they decided to continue developing their work around the three lines mentioned above: the creation of a performance piece (Big Bounce); the work on Site Specific Performances; and the workshops on compositional tools for creation.
The piece Big Bounce has been created in residency at the following spaces: tragantDansa 2013, La Caldera 2012-2013, La Visiva 2013 and Burdag Studio (Poland) 2013.

[+] Ficha Individual Espectacle →

logotipos patrocinadores c. Verdaguer i Callís 12 · BCN · tel. 93 315 23 54 · anticteatre@anticteatre.com · www.anticteatre.com

Amb la col·laboració de: // Con la colaboración de: // With the collaboration of: // Avec la collaboration de:

Antic Teatre és membre i treballa en xarxa amb: // Antic Teatre es miembro y trabaja en red con: // Antic Teatre is a member and networking with: