Català /// Español /// English /// Français
RESERVES / RESERVAS / BOOKING: 93 315 23 54, anticteatre@anticteatre.com
logo Antic Teatre

[ MAPA ]  [ anticteatre@anticteatre.com ]  [ AdriAntic - RESIDÈNCIES ]  [ REFORMA_Antic]   [ REVISTA_MAGAZINE]   [ VIDEO CANAL] [ FOTOS ]

[Descomptes]   [Fitxa tècnica] [Recursos]  [Festival B2B - Barcelona <>Berlin]   [ Antic Horror Picture Show ]  [Blog Teatron]  [Archive_Memòries]


PROGRAMA  ANTIC TEATRE   2015 /// ABRIL /// APRIL →

★ 6 Abril  6 April


DANSA A LA PANTALLA:
IDN 2015




Projecció + col·loqui
Proyección + coloquio
Screening & discussion



HORARIS
DILLUNS: 21:00
gratuit

HORARIOS
LUNES: 21:00
gratuito

SCHEDULES
MONDAY: 21:00
free

HORAIRES
LUNDI: 21:00
gratuit




sessió 4

DANSA A LA PANTALLA: IDN 2015

El festival IDN 2015 va tenir lloc al Mercat de les Flors de Barcelona l’última setmana de febrer. A més de tres espectacles, dues instal·lacions, trobades i tallers, la dansa a la pantalla hi va tenir un lloc rellevant.

La selecció que presentem ha estat feta per la directora del festival, NÚRIA FONT, i és una bona mostra de la qualitat dels treballs audiovisuals que s’hi van presentar, amb el cos i el moviment com a tema.

www.nu2s.org →

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org

CALENDARI SESIONS:
20 Abril // 4 i 18 Maig // 1 i 15 de Juny

[+] Info Cicle Flux Club →

MAL PELO
Canaan

2013-14_7 min_Catalunya
Interpretació de Federica Porello i Enric Fàbregas.
Direcció audiovisual de Pep Ramis, Lalo Garcia i Núria Font.
Creat en el marc del Laboratori NU2'S 2013/14.
A partir d'un curt fragment de l'espectacle de Mal Pelo, La esperanza de vida de una liebre, realitzem una adaptació audiovisual que conté l'essència de la coreografia original.
El Laboratori de NU2'S "Filmar la dansa" és un projecte de recerca, de pensament i de pràctica de creació en el qual han participat coreògrafs, directors de cinema, muntadors, operadors de càmera, directors de fotografia i, evidentment, ballarins i intèrprets.

MARITES CARINO
Vanishing Points

2013_8:40 min_Canadà
Coreografia i interpretació de Tentacle Tribe (Emmanuelle Lê Phan i Elon Höglund).
Música d'Andrés Vial.
Com dues molècules que, sense adonar-se’n, s’afecten mútuament en l'espai i creuen camins fugaçment, uns ballarins conceptuals de hip-hop col·lideixen, però també comparteixen breus moments d'íntim sincronisme als carrers de Mont-real. Els espectadors, absorbits per una distorsió temporal coreogràfica, gradualment es van adonant que res no és el que sembla.

HARM WEISTRA i FERNANDO DOMÍNGUEZ
Intrinsic Moral Evil

2013_10:45 min_Holanda-Mèxic
Interpretació de Joan Ferré Gómez, Jorge Abraham Guillén Ortiz i Frago Peña González.
Música de Ludwig van Beethoven, Piano sonate nr. 14 in cis mineur, opus 27 nr. 2 (Mondscheinsonate).
Intrinsic Moral Evil sembla una història sobre la identitat i el procés de maduració. Però, sobretot, els tres ballarins juguen amb la percepció i les expectatives de l'audiència: és un record, un somni, una recerca d’identitat? Tracta sobre la pèrdua de l'amistat o sobre el fet de créixer? Aquesta història plena de matisos es desenvolupa gradualment, i revela els seus últims secrets just abans que comencin els crèdits finals.

BOUDEWIJN KOOLE i JAKO AHLBOM
Off Ground

2013_8:30 min_Holanda
Interpretació de Louise Lecavalier i Antoine Masson.
Música d’Alex Simu.
Un espai; dues persones: un home i una dona. Dos nivells de consciència i de temps s'entrellacen. En el primer, una mare i el seu fill estan connectats pel joc de l'amor. En el segon, el cos d'ella es marceix i queda arraconat; les seves mans deixen de tocar-se. Aquesta pel·lícula explora les fronteres entre la vida i la mort, el cos i l'ànima, la realitat i la imaginació.

JORDI CORTÉS i FERRAN AUDÍ
BrickSkin

2014_27 min_Catalunya
Interpretació de Maxime Iannarelli, Raül Perales, Xavier Duacastilla, Maite León, Ana Rita Almeida, Emilio Bravo, Inma Vicente, Glòria José, Silvia Pérez, Artur Villalba, Mercedes Recacha, Isabel Palomeque, Roser Bundó, Fernando Peña, Victoria Martínez, Marya Villacampa, Ester Baró, María José Moya, Arantxa López, Antonio Moreno i Maria Dolors.
Disseny de so de Marc Mittenhoff i Jordi Cortés.
Un grup de persones desperta a l'interior d'una fàbrica abandonada a la ciutat de Barcelona. Una d'elles, Mercedes, obrirà portes i crearà camins de sortida, tot i que s'haurà d'enfrontar amb barreres misterioses. Finalment, cadascú haurà de lluitar contra les seves limitacions i discapacitats aparents, unint-se en un grup que trobarà el camí de retorn a la vida.

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Sisena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.
FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.
FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius principals la promoció de tot tipus d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org.
Una branca de les seves activitats és l'organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org.
Una altra branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. A partir del 2012, posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual de més de 1.000 gravacions en un arxiu videogràfic on line d'accés públic: www.summa-hvt.org.

Sexta temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo con una periodicidad quincenal que pretende reflejar la vitalidad del vídeo de creación de nuestra ciudad. Se trata de una extensión del Festival de vídeo de autor FLUX, con sesiones abiertas a todo lo que está pasando en el campo del vídeo en Barcelona, que complementan el festival desde el punto de vista de sus contenidos y que extienden su período de acción más allá de los días estrictamente dedicados al festival.
FLUX CLUB acoge todo tipo de sesiones: proyecciones, videoperformances y coloquios que ofrecen al público la posibilidad del contacto directo con los videocreadores. Pueden ser tanto sesiones monográficas de autores reconocidos, como temáticas colectivas dedicadas a autores emergentes, a la presentación de trabajos de estudiantes, o centradas en la videopoesía o la videodanza.
FLUX CLUBes un espacio de difusión del vídeo de creación en la ciudad de Barcelona.

Habitual Video Team es una asociación sin ánimo de lucro que tiene como objetivos principales la promoción de todo tipo de actividades relacionadas con las artes audiovisuales y concretamente con la videocreación: www.habitualvideoteam.org.
Una rama de sus actividades es la organización de festivales, ciclos y muestras de vídeo, como el festival de vídeo de autor FLUX: www.fluxfestival.org.
Otra rama fundamental de su trabajo es la documentación videográfica (grabación y edición) de eventos culturales generalmente de pequeño formato como conciertos, poesía, performances o espectáculos teatrales. A partir de 2012, pone en marcha el proyecto SUMMA, con el fin de convertir este patrimonio audiovisual de más de 1.000 grabaciones en un archivo videográfico on line de acceso público: www.summa-hvt.org.

The sixth season of FLUX CLUB is here: a fortnightly video club that reflects the vitality of video creation in our city. It’s an extension of the FLUX Video Auteur Festival, with sessions open to everything currently going on in the field of video in Barcelona, complementing the festival from the point of view of its content and extending its sphere of influence beyond the few days programmed for the festival itself.
FLUX CLUB includes all kinds of sessions: screenings, video performances and debates offering direct contact between the audience and the filmmakers. These sessions focus on a range of subjects, from monographic by well-known directors to specific themes, from groups of up-and-coming authors to students; they may cover video poetry or video dance.
FLUX CLUB is a space for the dissemination of video creation in the city of Barcelona.

Habitual Video Team is a non-profit association whose main objectives are to promote activities related to visual arts and specifically video art: www.habitualvideoteam.org.
A fundamental area of their work is the organization of festivals, cycles and video shows, such as the FLUX Video Auteur Festival: www.fluxfestival.org.
Another branch of Habitual Video Team’s activities is video documentation (recording and editing) of mainly small format cultural events such as concerts, poetry, performances or theatre shows. It has a video archive of over 1.000 recordings. In 2012 they launched the SUMMA project with the aim of converting this audiovisual heritage into a non-profit online video archive: www.summa-hvt.org.


logotipos patrocinadores c. Verdaguer i Callís 12 · BCN · tel. 93 315 23 54 · anticteatre@anticteatre.com · www.anticteatre.com

Amb la col·laboració de: // Con la colaboración de: // With the collaboration of: // Avec la collaboration de:

Antic Teatre és membre i treballa en xarxa amb: // Antic Teatre es miembro y trabaja en red con: // Antic Teatre is a member and networking with: