logo Antic Teatre

[ MAPA ]   [ anticteatre@anticteatre.com ]   [ REFORMA_Antic]   [ VIDEO CANAL]   [ FOTOS ]

[Descomptes]   [Fitxa tècnica]   [Projecte Artístic Comunitari]   [ Antic Horror Picture Show ]   [Blog Teatron]   [Archive_Memòries]


PROGRAMA  ANTIC TEATRE   2015 /// ABRIL /// APRIL →

QUI SOM /// QUIENES SOMOS /// ABOUT US /// QUI SOMMES-NOUS →

ANTIC TEATRE INTERNATIONAL →

MEMÒRIA ECONÒMICA / MEMÒRIA D’ACTIVITATS - 2011 & 2010 /// CAT /// ESP →

ANTIC VIDEO CANAL →

ESPECTACLES EN GIRA  ///  ESPECTÁCULOS EN GIRA  ///  SHOWS ON TOUR  ///  SPECTACLES EN TOURNÉE

NOTICIAS CABECERA
 NOTICIES  NOTICIAS  NEWS  NOUVELLES


PROGRAMA  ANTIC TEATRE   2015 /// ABRIL /// APRIL →

★ 6 Abril  6 April


DANSA A LA PANTALLA:
IDN 2015




Projecció + col·loqui
Proyección + coloquio
Screening & discussion


Lloc Lugar Place: ADRIANTIC

HORARIS
DILLUNS: 21:00
gratuit

HORARIOS
LUNES: 21:00
gratuito

SCHEDULES
MONDAY: 21:00
free

HORAIRES
LUNDI: 21:00
gratuit




sessió 4

DANSA A LA PANTALLA: IDN 2015

El festival IDN 2015 va tenir lloc al Mercat de les Flors de Barcelona l’última setmana de febrer. A més de tres espectacles, dues instal·lacions, trobades i tallers, la dansa a la pantalla hi va tenir un lloc rellevant.

La selecció que presentem ha estat feta per la directora del festival, NÚRIA FONT, i és una bona mostra de la qualitat dels treballs audiovisuals que s’hi van presentar, amb el cos i el moviment com a tema.

www.nu2s.org →

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org

CALENDARI SESIONS:
20 Abril // 4 i 18 Maig // 1 i 15 de Juny

[+] Info Cicle Flux Club →

MAL PELO
Canaan

2013-14_7 min_Catalunya
Interpretació de Federica Porello i Enric Fàbregas.
Direcció audiovisual de Pep Ramis, Lalo Garcia i Núria Font.
Creat en el marc del Laboratori NU2'S 2013/14.
A partir d'un curt fragment de l'espectacle de Mal Pelo, La esperanza de vida de una liebre, realitzem una adaptació audiovisual que conté l'essència de la coreografia original.
El Laboratori de NU2'S "Filmar la dansa" és un projecte de recerca, de pensament i de pràctica de creació en el qual han participat coreògrafs, directors de cinema, muntadors, operadors de càmera, directors de fotografia i, evidentment, ballarins i intèrprets.

MARITES CARINO
Vanishing Points

2013_8:40 min_Canadà
Coreografia i interpretació de Tentacle Tribe (Emmanuelle Lê Phan i Elon Höglund).
Música d'Andrés Vial.
Com dues molècules que, sense adonar-se’n, s’afecten mútuament en l'espai i creuen camins fugaçment, uns ballarins conceptuals de hip-hop col·lideixen, però també comparteixen breus moments d'íntim sincronisme als carrers de Mont-real. Els espectadors, absorbits per una distorsió temporal coreogràfica, gradualment es van adonant que res no és el que sembla.

HARM WEISTRA i FERNANDO DOMÍNGUEZ
Intrinsic Moral Evil

2013_10:45 min_Holanda-Mèxic
Interpretació de Joan Ferré Gómez, Jorge Abraham Guillén Ortiz i Frago Peña González.
Música de Ludwig van Beethoven, Piano sonate nr. 14 in cis mineur, opus 27 nr. 2 (Mondscheinsonate).
Intrinsic Moral Evil sembla una història sobre la identitat i el procés de maduració. Però, sobretot, els tres ballarins juguen amb la percepció i les expectatives de l'audiència: és un record, un somni, una recerca d’identitat? Tracta sobre la pèrdua de l'amistat o sobre el fet de créixer? Aquesta història plena de matisos es desenvolupa gradualment, i revela els seus últims secrets just abans que comencin els crèdits finals.

BOUDEWIJN KOOLE i JAKO AHLBOM
Off Ground

2013_8:30 min_Holanda
Interpretació de Louise Lecavalier i Antoine Masson.
Música d’Alex Simu.
Un espai; dues persones: un home i una dona. Dos nivells de consciència i de temps s'entrellacen. En el primer, una mare i el seu fill estan connectats pel joc de l'amor. En el segon, el cos d'ella es marceix i queda arraconat; les seves mans deixen de tocar-se. Aquesta pel·lícula explora les fronteres entre la vida i la mort, el cos i l'ànima, la realitat i la imaginació.

JORDI CORTÉS i FERRAN AUDÍ
BrickSkin

2014_27 min_Catalunya
Interpretació de Maxime Iannarelli, Raül Perales, Xavier Duacastilla, Maite León, Ana Rita Almeida, Emilio Bravo, Inma Vicente, Glòria José, Silvia Pérez, Artur Villalba, Mercedes Recacha, Isabel Palomeque, Roser Bundó, Fernando Peña, Victoria Martínez, Marya Villacampa, Ester Baró, María José Moya, Arantxa López, Antonio Moreno i Maria Dolors.
Disseny de so de Marc Mittenhoff i Jordi Cortés.
Un grup de persones desperta a l'interior d'una fàbrica abandonada a la ciutat de Barcelona. Una d'elles, Mercedes, obrirà portes i crearà camins de sortida, tot i que s'haurà d'enfrontar amb barreres misterioses. Finalment, cadascú haurà de lluitar contra les seves limitacions i discapacitats aparents, unint-se en un grup que trobarà el camí de retorn a la vida.

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Sisena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.
FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.
FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius principals la promoció de tot tipus d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org.
Una branca de les seves activitats és l'organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org.
Una altra branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. A partir del 2012, posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual de més de 1.000 gravacions en un arxiu videogràfic on line d'accés públic: www.summa-hvt.org.

Sexta temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo con una periodicidad quincenal que pretende reflejar la vitalidad del vídeo de creación de nuestra ciudad. Se trata de una extensión del Festival de vídeo de autor FLUX, con sesiones abiertas a todo lo que está pasando en el campo del vídeo en Barcelona, que complementan el festival desde el punto de vista de sus contenidos y que extienden su período de acción más allá de los días estrictamente dedicados al festival.
FLUX CLUB acoge todo tipo de sesiones: proyecciones, videoperformances y coloquios que ofrecen al público la posibilidad del contacto directo con los videocreadores. Pueden ser tanto sesiones monográficas de autores reconocidos, como temáticas colectivas dedicadas a autores emergentes, a la presentación de trabajos de estudiantes, o centradas en la videopoesía o la videodanza.
FLUX CLUBes un espacio de difusión del vídeo de creación en la ciudad de Barcelona.

Habitual Video Team es una asociación sin ánimo de lucro que tiene como objetivos principales la promoción de todo tipo de actividades relacionadas con las artes audiovisuales y concretamente con la videocreación: www.habitualvideoteam.org.
Una rama de sus actividades es la organización de festivales, ciclos y muestras de vídeo, como el festival de vídeo de autor FLUX: www.fluxfestival.org.
Otra rama fundamental de su trabajo es la documentación videográfica (grabación y edición) de eventos culturales generalmente de pequeño formato como conciertos, poesía, performances o espectáculos teatrales. A partir de 2012, pone en marcha el proyecto SUMMA, con el fin de convertir este patrimonio audiovisual de más de 1.000 grabaciones en un archivo videográfico on line de acceso público: www.summa-hvt.org.

The sixth season of FLUX CLUB is here: a fortnightly video club that reflects the vitality of video creation in our city. It’s an extension of the FLUX Video Auteur Festival, with sessions open to everything currently going on in the field of video in Barcelona, complementing the festival from the point of view of its content and extending its sphere of influence beyond the few days programmed for the festival itself.
FLUX CLUB includes all kinds of sessions: screenings, video performances and debates offering direct contact between the audience and the filmmakers. These sessions focus on a range of subjects, from monographic by well-known directors to specific themes, from groups of up-and-coming authors to students; they may cover video poetry or video dance.
FLUX CLUB is a space for the dissemination of video creation in the city of Barcelona.

Habitual Video Team is a non-profit association whose main objectives are to promote activities related to visual arts and specifically video art: www.habitualvideoteam.org.
A fundamental area of their work is the organization of festivals, cycles and video shows, such as the FLUX Video Auteur Festival: www.fluxfestival.org.
Another branch of Habitual Video Team’s activities is video documentation (recording and editing) of mainly small format cultural events such as concerts, poetry, performances or theatre shows. It has a video archive of over 1.000 recordings. In 2012 they launched the SUMMA project with the aim of converting this audiovisual heritage into a non-profit online video archive: www.summa-hvt.org.


★ 9-12 Abril  9-12 April


ROMAIN CHAT
& QUIM VILAGRAN


"El otro"


durada / duración / duration / durée: 50 min

nous llenguatges del cos
nuevos lenguajes del cuerpo
new body languages

HORARIS
DIJOUS, DIVENDRES i DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00

8 euros

HORARIOS
JUEVES, VIERNES y SABADO: 21:00
DOMINGO: 20:00

8 euros

SCHEDULES
THURSDAY, FRIDAY & SATURDAY: 21:00
SUNDAY: 20:00

8 euros

HORAIRES
JEUDI, VENDREDI et SAMEDI: 21:00 DIMANCHE: 20:00

8 euros






Creació, interpretació i textos: Romain Chat i Quim Vilagran

Amb el suport de: Centre Cívic de la Barceloneta i NunArt Creacions Contemporànies
Agraïments: G.R.U.A. (Grup de Recerca d’Universos Artístics)

Co-producció: Antic Teatre / Adriantic

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

El otro reflexiona sobre la identitat de dos homes que viatgen junts, un recorregut simètric i aleatori de possibilitats. Instints, creences i l’atzar defineixen la seva forma de veure la realitat, una transcripció del seu entorn. Un llenguatge de moviment i text; visual i sonor. Una composició real, neta i subtil, però a la vegada bruta, lletja i absurda, que s’allunya del virtuosisme de l’intèrpret i s’acosta a la singularitat de l’espectador.
Un fragment de la peça en procés d’investigació El otro (versión suecada), va ser premiat pel públic en el Caravana de Tràilers organitzat per GRUA en el marc del GREC Festival Barcelona (Antic Teatre, 2014).

Romain Chat (Lyon, 1980)
Artista escènic i químic. Format en dansa contemporània i arts escèniques a Barcelona (varis espais) i Viena (ImpulsTanz Festival). S'interessa i investiga des de fa uns anys la dansa-improvisació, la performance i la biomecànica del cos.

Quim Vilagran (Girona, 1978)
Intèrpret, creador i biòleg. S’inicia en art dramàtic i es forma en dansa contemporània en diferents espais de creació a Barcelona. S’interessa pel llenguatge del cos, la dramatúrgia, l’escenografía i la creació visual. Investiga la creació escènica a partir de l’analogia entre la vida animal i humana.

El otro reflexiona sobre la identidad de dos hombres que viajan juntos, un recorrido simétrico y aleatorio de posibilidades. Instintos, creencias y el azar definen su forma de ver la realidad, una transcripción de su entorno. Un lenguaje de movimiento y texto; visual y sonoro. Una composición real, limpia y sutil, pero a la vez sucia, fea y absurda, que se aleja del virtuosismo del intérprete y se acerca a la singularidad del espectador.
Un fragmento de la pieza en proceso de investigación El otro (versión suecada), fue premiado por el público en el Caravana de Tràilers organizado por GRUA en el GREC Festival Barcelona (Antic Teatre, 2014).

Romain Chat (Lyon, 1980)
Artista escénico y químico. Formado en danza contemporánea y artes escénicas en Barcelona (varios espacios) y Viena (ImpulsTanz Festival). Se interesa e investiga desde hace unos años la danza-improvisación, la performance y la biomecánica del cuerpo.

Quim Vilagran (Girona, 1978)
Intérprete, creador y biólogo. Se inicia en arte dramático y se forma en danza contemporánea en distintos espacios de creación en Barcelona. Se interesa por el lenguaje del cuerpo, la dramaturgia, la escenografía y la creación visual. Investiga la creación escénica a partir de la analogía entre la vida animal y humana.

El otro reflects on the identity of two men traveling together, a symmetrical and random journey full of possibilities. Their instincts, their beliefs and chance define their way of seeing reality, which is a transcription of their environment. A language of movement and text; visual and aural. A composition that is real, clean and subtle, but also dirty, ugly and absurd; that moves away from the performer's virtuosity and towards the viewer's singularity.
A fragment of the piece during its creation process, El otro (Sweded version), won the audience award at the Caravana de Tràilers organised by GRUA during the GREC Festival Barcelona (Antic Teatre, 2014).

Romain Chat (Lyon, 1980)
Dancer, performance artist and chemist, he studied contemporary dance and performing arts in Barcelona (various spaces) and Vienna (ImpulsTanz Festival). His interests have led him to research movement improvisation, performance art and body biomechanics for many years.
Quim Vilagran (Girona, 1978)
Performer, choreographer and biologist, he was initiated into dramatic arts and trained in contemporary dance at various artistic spaces in Barcelona. His interest in body language, dramaturgy, scenography and visual creation has taken him to research stage creation from the analogy between animal and human life.


★ 14-16 Abril  14-16 April


CRISTI GARBO, DIANA GADISH, FANNY GIRAUD & JULLIE BOUCHER


"Cabaret Definitivo"


ESTRENA

durada / duración / duration / durée: 90 min

Clown Cabaret

HORARIS
DIMARTS, DIMECRES i DIJOUS: 21:00

10 euros

HORARIOS
MARTES, MIERCOLES y JUEVES: 21:00

10 euros

SCHEDULES
TUESDAY, WEDNESDAY & THURSDAY: 21:00

10 euros

HORAIRES
MARDI, MERCREDI et JEUDI: 21:00

10 euros






Intèrprets i creadores: Fanny Giraud, Criti Garbo, Diana Gadish, Julie Boucher

cristigarbo.wix.com/cristigarbo →

www.laspolis.com →

www.dianagadish.com →

diamundialdelcirc.wordpress.com/category/manifest/ →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Què és un cabaret al segle XXI? Nosaltres hem trobat la resposta definitiva. El que busques, ho tenim. Ens hem reunit quatre personalitats del Cabaret de tots els temps i estils . Després d'una llarga , profunda i lleugera investigació, hem trobat el que necessita el públic d'ahir, d'avui i de demà. Hem trobat el Cabaret Definitiu.

Quatre artistes establertes a Catalunya i França amb una recerca comú: generar el riure a través del clown.
Cristi Garbo, gairebé cinquantona, no sap quan va començar i per què, però aquí segueix, fins que rellisqui amb un plàtan o alguna cosa així .
Diana Gadish, va voler començar amb la dansa i es va adonar que era molt cansat, va seguir pel clown, adonant-se ràpidament que tampoc és tan fàcil; ara vol aprofitar els seus estudis de Belles Arts per fusionar pintura amb clown i així li va.
Fanny Giraud sempre va voler fer-ho tot, però es va quedar al voler.
Julie Boucher és de Toulouse.

Qué es un cabaret en el siglo XXI? Nosotras hemos encontrado la respuesta definitiva. Lo que buscas, lo tenemos. Nos hemos reunido cuatro personalidades del Cabaret de todos los tiempos y estilos. Después de una larga, profunda y ligera investigación, hemos encontrado lo que necesita el público de ayer, hoy y mañana. Hemos encontrado el Cabaret Definitivo.

Cuatro artistas afincadas en Cataluña y Francia con una búsqueda común: generar la risa a través del clown.
Cristi Garbo, casi cincuentona, no sabe cuando empezó y porqué, pero ahí sigue, hasta que se resbale con un plátano o algo así.
Diana Gadish, quiso empezar con la danza y se dió cuenta que era muy cansado, siguió por el clown, realizandose rápidamente que tampoco es tan fàcil; ahora quiere aprovechar sus estudios de Bellas Artes para fusionar pintura con clown, y así le va.
Fanny Giraud siempre quiso hacerlo todo, pero se quedó en el querer.
Julie Boucher es de Toulouse.

What’s a cabaret in the 21st century like? We’ve found the definitive answer. Whatever you’re looking for, we have it. We, four Cabaret personalities of all eras and styles, have met for this special occasion. After a long, deep and light research, we’ve found what the audience of yesterday, today and tomorrow needs. We’ve found the Ultimate Cabaret.

Four artists based in Catalonia and France with a common life quest: how to generate laughter through clown.
Cristi Garbo, almost fifty, no longer knows when or why she began being a clown, but there she’ll continue until she slips on a banana skin or something like that.
Diana Gadish started out with dance and realised that it was very tiring; then she decided to do clown, but soon she realised that that wasn't so easy either. Now, using her early Fine Art studies, she’s considering combining clown and painting.
Fanny Giraud always wanted to do everything, and still does.
Julie Boucher is from Toulouse.


★ 18 Abril  18 April
AEROWAVES
Euripides Laskaridis - OSMOSIS "Relic" + VILMA PITRINAITE/ WE COMPANY "Miss Lithuania"
Euripides Laskaridis - OSMOSIS [+] Info "Relic" → VILMA PITRINAITE/ WE COMPANY [+] Info "Miss Lithuania" →
ESTRENA

VILMA PITRINAITE/ WE COMPANY "Miss Lithuania"
Idea i interpretació: Vilma Pitrinaite
Coaching: Davis Freeman, Dina Khuseyn, Juliane v. Crailsheim
Dramatúrgia: Thomas Pondevie
Il·luminació: Florian Leduc
Imatge: Evaldas Semiotas, Nicolas Geny
Producció: We Company

Euripides Laskaridis - OSMOSIS "Relic"
Directora, coreógrafa, intérprete, escenografía: Eurípides Laskaridis
Asesoramiento dirección: Tatiana Bre
Vestuario: Angelos Mendis
Diseño de sonido: Kostas Michopoulos
Instalación de luces: Miltos Athanasiou
Asesoramiento Música: Kornelios Selamsis
Asesoramiento Dramaturgia: Alexandros Mistriotis
Asesoramiento Iluminación: Eliza Alexandropoulou
Asistente de dirección: Ioanna Plessa
Construcciones especiales: Marios Sergios Eliakis, Ioanna Plessa
La producción creativa: James Konstantinidis, Natasa Kouvari
Fotos por Miltos Athanasiou

euripides.info →

durada / duración / duration: 40 min cada dia / each session

Nous llenguatges escènics /// Nuevos lenguajes escénicos /// New stage languages

HORARIS
DISSABTE: 21:00

8 euros

HORARIOS
SABADO: 21:00

8 euros

SCHEDULES
SATURDAY: 21:00

8 euros

HORAIRES
SAMEDI: 21:00

8 euros


★ 19 Abril  19 April


CIRC TEATRE MODERN


"Exúvia"


durada / duración / duration / durée: 60 min

nous llenguatges del cos
nuevos lenguajes del cuerpo
new body languages

HORARIS
DIUMENGE: 19:00 i 20:30

8 euros

HORARIOS
DOMINGO: 19:00 y 20:30

8 euros

SCHEDULES
SUNDAY: 19:00 & 20:30

8 euros

HORAIRES
DIMANCHE: 19:00 et 20:30

8 euros









En pista: Johnny Torres
Assistència en creació: Joan Català
Fotografies: Oscar de paz
Vestuari: Anna Diaz
Fusteria: Quim Batlló
Acastillatge: Benet Jofre

circteatremodern.blogspot.com →

diamundialdelcirc.wordpress.com/category/manifest/ →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Exúvia 100% circ sense circ.
Satisfer la curiositat, tornar a jugar, recordar que el món s'ha de descobrir en viu, mirar uns ulls, donar la mà, embolicar-se en un exercici no preparat, convocar el risc d'atrevir-se, de formar part d'un ritual sense maquillatges, ni llums, ni colors, ni músiques. Una cosa crua, viva, que no se sap ben be fins on pot arribar.
I marxar.
Reprendre la ruta amb la sensació d'haver deixat quelcom enrere.
Però que no és la cartera, ni l'abric, ni les claus.
Exúvia són uns moments per a retrobar-nos i estimar el no sentit. Una petita oportunitat a l'oportunitat.

Exúvia: Pell, exosquelet, cutícula o cobertura exterior abandonada pels artròpodes (insectes, crustacis o aràcnids) després de la muda.

Circ Teatre Modern és una infinita reinterpretació de l'espai circular.
Una celebració íntima de circ feta d'accions deslliurades de tot compromís de traducció immediat.
Una experiència escènica viva on la raó feliçment ha deixat d'imposar-se.
El circ en cru és l'instrument per explicar múltiples històries que parlen de circ i que ens ensenyen altres possibilitats de mirar el món.
I en aquest cercle, preferint el fràgil equilibri que s'estableix en espais reduïts, segueixo rodant amb el desig que el públic se senti representat.
Que visqui, formi part i sigui la representació.

Exúvia 100% circo sin circo.
Satisfacer la curiosidad, volver a jugar, recordar que el mundo se tiene que descubrir en vivo, mirar unos ojos, dar la mano, enredarse en un ejercicio no preparado, convocar el riesgo de atreverse, de formar parte de un ritual sin maquillajes, ni luces, ni colores, ni músicas.
Una cosa cruda, viva, que no se sabe bien bien hasta puede llegar.
Y marchar.
Retomar la ruta con la sensación de haber dejado cualquier cosa atrás.
Pero que no es la cartera, ni el abrigo, ni las llaves.
Exúvia son unos momentos para reencontrarnos y querer el no sentido. Una pequeña oportunidad a la oportunidad.

Exúvia: Piel, exoesqueleto, cutícula o cobertura exterior abandonada por los artrópodos (insectos, crustacios o arácnidos) después de la muda.

Circo Teatro Moderno es una infinita reinterpretación del espacio circular.
Una celebaración íntima de circo hecha de acciones desligadas de todo compromiso de traducción inmediato.
Una experiencia escénica viva donde la razón felizmente ha dejado de imponerse.
El circo en crudo es el instrumento para aplicar múltiples historias que hablan de circo y que nos enseñan otras posibilidades de mirar el mundo.
Y en este círculo, prefiriendo el frágil equilibrio qu se establece en espacios reducidos, sigo rodando con el deseo que el público se sienta representado.
Que viva, forme parte y sea la creación.

Exúvia 100% circus without the circus.
Satisfying curiosity; playing again; remembering that the world needs to be discovered actively; looking into someone’s eyes; shaking someone’s hand; getting involved in an unprepared exercise; creating the risk of daring, of taking part in a ritual with no make up, or lights, or colours, or music.
Something raw, alive, that’s unsure just how far it can go.
And moving on.
Getting back on the road with the feeling of having left something behind.
But it’s not your wallet, or your coat, or your keys.
Exúvia is a time for meeting again and looking for a lack of meaning. A small chance given to chance.

Exúvia: skin, exoskeleton, cuticle or external covering left behind by arthropods (insects, crustaceans and arachnids) after shedding.

Circo Teatro Moderno is an infinite reinterpretation of the ring.
An intimate celebration of circus made up of actions uncommitted to any need for immediate translation.
A live performance experience where reason, happily, no longer prevails. Raw circus is the instrument with which to reveal stories about circus that show us other ways of looking at the world.
And within this ring, preferring the fragile balance that is found within smaller spaces, I continue to circle, in the hope that the audience feels represented.
Hoping they live, take part in and become the creation.


★ 20 Abril  20 April


VISU3L: bacanal audiovisual!



Projecció + col·loqui
Proyección + coloquio
Screening & discussion


Lloc Lugar Place: ADRIANTIC

HORARIS
DILLUNS: 21:00
gratuit

HORARIOS
LUNES: 21:00
gratuito

SCHEDULES
MONDAY: 21:00
free

HORAIRES
LUNDI: 21:00
gratuit




sessió 5

VISU3L: bacanal audiovisual!
En aquesta sessió recuperem un combinat videogràfic compilat el 1994 per EUGENI BONET i MAITE NINOU. Una bacanal audiovisual que pretenia ser un revers de les biennals, festivals i concursets que havien encotillat institucionalment l'àmbit del vídeo i de la imatge bellugadissa en general.

Després d'escampar un full de convocatòria entre col·legues i amistats, es van aplegar prop de 40 contribucions; unes signades individualment i altres, en tàndem. En total dues hores i deu minuts en la versió integral presentada a Barcelona al novembre del 1994. I al voltant d’una hora en la versió "editada" que ara, vint anys i escaig després, es presenta de nou. Tria a la vegada enllaunada en una casset VHS, de la qual fins i tot es van vendre uns quants exemplars, que originà altres presentacions a Reus, Tarragona i novament a Barcelona.

Tres motius o directrius es van proposar a la convocatòria: imatges robades, reutilitzades amb un sentit nou; imatges privades, com a reivindicació del vídeo casolà i exempt de filigranes; i vídeo de protesta, contra tot allò que mereixés rebuig, crítica o sarcasme.

Entre les contribucions rebudes, unes foren creades especialment per a l'ocasió (algunes d’aquestes tingueren posteriorment més àmplia circulació com a obres independents, fins i tot recollides en seleccions antològiques); altres són com racons de calaix; algunes més representen allò que estaven fent, en aquell temps, els i les artistes que s'avingueren a participar-hi. El recull fou assaonat amb retalls d’una bobina de filmets publicitaris de Movierecord.

Aquesta miscel·lània fou de primer instigada pel despoeta Carles Hac Mor, que aleshores empentava De Viva Veu: revista parlada (a la qual seguiria la revista caminada, que es fullejava, s’esdevenia tot passejant), en proposar a Eugeni Bonet i Maite Ninou el repte d'un artefacte comparable per la banda de l'ull viu de les dèries audiovisuals. I, per mantenir el concepte "arevistat" d'aquestes manifestacions, s'adoptà la capçalera pretèrita d'una publicació interrompuda, la revista VISUAL, aquesta en paper i a la faisó d'un fanzine; en la circumstància incongruentment aperiòdica d'un tercer lliurament en suport videomagnètic.

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org

CALENDARI SESIONS:
18 Maig // 1 i 15 de Juny

[+] Info Cicle Flux Club →

VISU3L: bacanal audiovisual!
1994_60 min
Editors i condimentadors: MAITE NINOU i EUGENI BONET
Amb un agraïment a Kikol Grau i Hamaca quant a la digitalització del màster en U-matic HB

FEDERICO GARCÍA
Aprende a decir SÍ

1994_Màlaga_extracte
Alguien quiere que digas... NO.
Alguien parece empeñado... en que te resistas... te niegues... niegues tus sentimientos... niegues tu deseo... cierres tus ojos... y digas... NO.
Pero...

ANTONI ABAD
mesures menors / medidas menores / minor measures

1994_Barcelona_extractes
La distància recorreguda en... sortir cap al quiosc, ajupir-me per agafar el diari, pagar a la quiosquera, llegir els titulars camí de casa, posar la clau al pany, obrir la porta, anar fins a la butaca, seure per llegir la lletra impresa, passar full, passar-ne un altre... l’onze d’agost de 1994.

EMILI FLOTATS
La xerrameca dels uns... la conya dels altres...

de la sèrie Recerques estètiques: La veu humana
1994_Barcelona_extracte
Produccions Reynaud
Tot pel poble... compra i paga quan vulguis... tot es va arreglant... guanya milions, ja!... torna’t boig!

VÍCTOR NUBLA / JUAN CREK
Manifiesto celular verde

1986_Barcelona
...Millones de seres humanos reconocen ser mucho más felices desde que han adoptado un pepino para que les haga compañía durante las largas noches. Millones de seres humanos reconocen ser mucho más inteligentes que un pepino...

JORDI TEIXIDÓ
Turnillu

1993_Barcelona
Poema audiovisual d’anormalitsassió de la llengua ferretera.

LLUÍS ALABERN
Performance

1994_Barcelona_extracte
Caricatura del microcosmos artístico-avançat a BCN, tot reprenent el principi del Cine-Nic: performers, artistes i taral·lirots a dojo!

JOAN PUEYO
Whasington Sanchis es menja els seus mocs

juliol 1986_Barcelona
Interval gastronòmic no apte per a llepafils.

FRANCESC VIDAL
Alphaville

1994_Reus
infografia: Dani Tapia
L’alcalde d’Alphaville, Josep Abelló, proclama: "A Reus us obrim les (...BIP!...) perquè vingueu a visitar-nos. Tot un seguit de (...BIP!...), de (...BIP!...) i de (...BIP!...) engalanats i preparats, oberts per rebre el nostres visitants. Us aconsello que contempleu tots i cada un dels (...BIP!...), que entreu a cada una de les (...BIP!...), que contempleu la magnífica i acollidora activitat dels nostres (...BIP!...). Sigueu benvinguts a la nostra ciutat."

MUNTADAS
e/slogans

1986_Barcelona_extractes
"Es una pieza pretendidamente light, acompañada de musak (Ray Coniff Orchestra)... Centrada en la publicidad, aísla los llamamientos de los anuncios dirigidos al consumidor para volver a aislar la palabra clave en el mensaje de incitación. Seguidamente la descompone a través de su digitalización por ordenador, en un pattern geométrico multicolor, una especie de de stijls de sensualidad de cuarto de baño de catálogo de grandes almacenes." Guadalupe Echevarría / Vicente Todolí

RAMON PARRAMON / DANI PARRAMON
Territorios ocupados

1994_Barcelona
Des del cotxe es percep l’heterogeni paisatge perifèric. Territoris ocupats són el conjunt d’activitats que es realitzen en uns terrenys conflictius, semioblidats i semiabandonats per uns; apropiats i utilitzats per uns altres. En ells es fusiona la necessitat de la vivenda i el desig de trobar un lloc on ocupar el temps d’oci. Es localitzen a la perifèria de Barcelona.

JUAN CREGO
3660 segundos

1992_Barakaldo, Bilbao, etc._extracte
El año 1992 en un transcurso de 61 minutos: 366 días x 10 segundos = 3660 segundos.
(Aquí unos extractos: algunos días, algunas décimas de minuto)

XURXO ESTÉVEZ
O gato que está triste e azul

1994_Galiza / València
gato: Bollito
La difícil vida de los gatos del poder (...en Estados Unidos).

IÑIGO SALABERRÍA / PATXI AÑIBARRO
Camaliones

1993_Mali / Madrid
Todo depende del color con que se mire.
(un vídeo-minuto)

JOSU REKALDE
Sin imágenes

1994_Bilbao
Cojamos todas las imágenes, todos los sonidos, cojamos todos los televisores, metámoslos en un avión y bombardeémos con ellos cualquier país.

MARCELO EXPÓSITO
Combat del somni

1994_Barcelona_extracte
"…la recomendación revisionista de abandonar el objetivo final socialista desemboca en la de abandonar todo el movimiento socialista … su consejo a la socialdemocracia de echarse a dormir en el caso de la conquista del poder político es idéntico al de echarse a dormir ahora mismo; esto es, renunciar a la lucha de clases."  Rosa Luxemburgo, 1899

Ma. CARMEN OLIVER / ANA MOLINER
El barón Ashley

1994_València
¿González o Aznar?... ¿piña-melón o fresa?... pero, después de todo, siempre habrá una (...BIP!...)-Cola para todos.

JOAN LEANDRE
Assemble Ø:3’11”

agost 1994_B®©-TV, Barcelona
Classic Clip: Crushed Obscene (by Front 242)

NATXO RODRÍGUEZ ARKAUTE
Los invasores del espacio interior

siglo XX_ Fundación Rodríguez, Vitoria-Gasteiz_extracte
Resultan idénticos a nosotros en su aspecto exterior, pero su cuerpo no es sino un aparente caparazón que oculta su verdadera misión en la tierra: la invasión. No existirá el descanso para nosotros hasta que consigamos su total desenmascaramiento y con ello su destrucción. No hay rincón donde esconderse, al que no puedan acceder.

TONI SERRA
La noche 17081994

1994_PsicoTV, Barcelona_extracte
banc d’imatges: (1) The Night of the Living Dead, by George Romero (2) anuncis TV - commercial ads.

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Sisena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival.
FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.
FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius principals la promoció de tot tipus d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org.
Una branca de les seves activitats és l'organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org.
Una altra branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. A partir del 2012, posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual de més de 1.000 gravacions en un arxiu videogràfic on line d'accés públic: www.summa-hvt.org.

Sexta temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo con una periodicidad quincenal que pretende reflejar la vitalidad del vídeo de creación de nuestra ciudad. Se trata de una extensión del Festival de vídeo de autor FLUX, con sesiones abiertas a todo lo que está pasando en el campo del vídeo en Barcelona, que complementan el festival desde el punto de vista de sus contenidos y que extienden su período de acción más allá de los días estrictamente dedicados al festival.
FLUX CLUB acoge todo tipo de sesiones: proyecciones, videoperformances y coloquios que ofrecen al público la posibilidad del contacto directo con los videocreadores. Pueden ser tanto sesiones monográficas de autores reconocidos, como temáticas colectivas dedicadas a autores emergentes, a la presentación de trabajos de estudiantes, o centradas en la videopoesía o la videodanza.
FLUX CLUBes un espacio de difusión del vídeo de creación en la ciudad de Barcelona.

Habitual Video Team es una asociación sin ánimo de lucro que tiene como objetivos principales la promoción de todo tipo de actividades relacionadas con las artes audiovisuales y concretamente con la videocreación: www.habitualvideoteam.org.
Una rama de sus actividades es la organización de festivales, ciclos y muestras de vídeo, como el festival de vídeo de autor FLUX: www.fluxfestival.org.
Otra rama fundamental de su trabajo es la documentación videográfica (grabación y edición) de eventos culturales generalmente de pequeño formato como conciertos, poesía, performances o espectáculos teatrales. A partir de 2012, pone en marcha el proyecto SUMMA, con el fin de convertir este patrimonio audiovisual de más de 1.000 grabaciones en un archivo videográfico on line de acceso público: www.summa-hvt.org.

The sixth season of FLUX CLUB is here: a fortnightly video club that reflects the vitality of video creation in our city. It’s an extension of the FLUX Video Auteur Festival, with sessions open to everything currently going on in the field of video in Barcelona, complementing the festival from the point of view of its content and extending its sphere of influence beyond the few days programmed for the festival itself.
FLUX CLUB includes all kinds of sessions: screenings, video performances and debates offering direct contact between the audience and the filmmakers. These sessions focus on a range of subjects, from monographic by well-known directors to specific themes, from groups of up-and-coming authors to students; they may cover video poetry or video dance.
FLUX CLUB is a space for the dissemination of video creation in the city of Barcelona.

Habitual Video Team is a non-profit association whose main objectives are to promote activities related to visual arts and specifically video art: www.habitualvideoteam.org.
A fundamental area of their work is the organization of festivals, cycles and video shows, such as the FLUX Video Auteur Festival: www.fluxfestival.org.
Another branch of Habitual Video Team’s activities is video documentation (recording and editing) of mainly small format cultural events such as concerts, poetry, performances or theatre shows. It has a video archive of over 1.000 recordings. In 2012 they launched the SUMMA project with the aim of converting this audiovisual heritage into a non-profit online video archive: www.summa-hvt.org.


★ 22 Abril  22 April


ANTIC TEATRE CABARET


El Desplume

durada / duración / duration / durée: 90 min

cabaret

HORARIS
DIMECRES: 21:00

10 euros

HORARIOS
MIERCOLES: 21:00

10 euros

SCHEDULES
WEDNESDAY: 21:00

10 euros

HORAIRES
MERCREDI: 21:00

10 euros








Organitza: Eduardo Gión i Antic Teatre
Mestre de ceremònies: Victor Guerrero
Mite: Gilda Love

Artistes per confirmar

undesplumeenelantic.blogspot.com.es

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Antic Teatre es vestirà amb lluentons. Un cop al mes, l'Antic Teatre Cabaret proposarà un recorregut pel verdader cabaret dels 70, pels seus locals, els seus artistes i el seu ambient canalla. Més que una obra de teatre, Antic Teatre Cabaret serà una festa, un tribut i un homenatge a tots aquells que van lluitar per donar-li color a una Barcelona gris i asfixiada.

Aquesta nova etapa del DESPLUME, alternarà als artistes de cabaret de tota la vida amb nous artistes que treballen partint de la base cabaretera amb performances i diferents disciplines artístiques, sempre inspirats en el cabaret dels 70.

Antic Teatre Cabaret serà un lloc de trobada pels amants d'aquest gènere i permetrà descobrir a aquells que ho desconeixen el que significa una verdadera vetllada cabaretera.

Eduardo Gión
Director de cinema, teatre i documentalista.
Ha treballat com ajudant de direcció de curt-metratges i llarg-metratges en 35mm.
Ha realitzat la festa basada en el cine underground de terror “Transilvania Club” amb el cineasta Luis Macias i els músics XSDJ.
Participa en diversos esdeveniments com 080 Barcelona, col·laborant amb fotògrafs com Miguel Villalobos per a la producció de la desfilada homenatge a Thierry Mugler. Escriu i produeix reportatges per revistes com Candy Magazine i Paraíso Magazine.

Actualment està en preparació d’un projecte anomenat “Wams” junt amb el fotògraf Raúl Hidalgo on han fotografiat i entrevistat a artistes com Jonas Mekas, Bob Gruen, Daniel Riera, Greg Gorman, Bruce Labruce, Mathiue Cesar, entre d'altres.

Antic Teatre se viste de lentejuelas. Una vez al mes, Antic Teatre Cabaret propondrá un recorrido por el verdadero cabaret de los 70, por sus locales, sus artistas y su ambiente canalla. Más que una obra de teatro, será una fiesta, un tributo y un homenaje a todos aquellos que lucharon por darle color a una Barcelona gris y asfixiada.

En esta nueva etapa, El Desplume alternará artistas de toda la vida del cabaret, con artistas nuevos, cuyo trabajo parte de las raices del verdadero cabaret, con performances, y diferentes disciplinas artísticas siempre inspiradas en el cabaret de los 70.

Antic Teatre Cabaret será un lugar de encuentro para los amantes de este género y permitirá descubrir a aquellos que lo desconocen lo que significa una verdadera velada cabaretera.

Eduardo Gión
Director de cine, teatro y documentalista.
Ha trabajado como ayudante de dirección de cortometrajes y largometrajes en 35mm.
Ha realizado la fiesta basada en el cine underground de terror “Transilvania Club” junto al cineasta Luis Macias y los músicos XSDJ.
Participa en eventos como 080 Barcelona, colaborando con fotógrafos como Miguel Villalobos para la producción del desfile homenaje a Thierry Mugler. Escribe y produce reportajes para revistas como Candy Magazine y Paraíso Magazine.

Actualmente está en preparación de un proyecto llamado “Wams” junto al fotógrafo Raúl Hidalgo donde han fotografiado y entrevistado a artistas como Jonas Mekas, Bob Gruen, Daniel Riera, Greg Gorman, Bruce Labruce, Mathiue Cesar, entre otros.

Antic Teatre is dressing up in sequins! Once a month, the Antic Teatre Cabaret will invite us back to the authentic cabaret of the 70s, to visit its clubs and artistes and soak up its raffish atmosphere. More than a stage show, this will be a party, a tribute and a homage to all those who fought to bring colour to Barcelona during its grey and airless period.

In this new phase, El Desplume will alternate career cabaret artistes with new artists whose work is based on the very roots of true cabaret, with performances and acts always inspired by the 70s.

Antic Teatre Cabaret will become a meeting point for lovers of this genre and will allow those who have never done so before to experience an evening of authentic cabaret.

Eduardo Gión
Is a director of cinema, theatre and documentaries.
He has worked as director’s assistant on short and long 35mm films.
Together with film director Luis Macias and musicians XSDJ, he created club night “Transilvania Club” based on underground horror cinema.
He has taken part in events such as 080 Barcelona, where he collaborated with photographers such as Miguel Villalobos on the production of a tribute catwalk for Thierry Mugler. He writes and produces articles for periodicals Candy Magazine and Paraíso Magazine.

He is currently working on a project called “Wams” together with photographer Raúl Hidalgo, for which they have photographed and interviewed such artists as Jonas Mekas, Bob Gruen, Daniel Riera, Greg Gorman, Bruce Labruce and Mathieu Cesar among others.



★ 26 Abril  26 April


CARLES LÓPEZ


Taller de Reactable
"Fer Música jugant"



durada / duración / duration / durée: 60 min

Noves Tecnologies
Nuevas Tecnologías
New Technologies

HORARIS
DIUMENGE: 12:00

0 euros (menors d'1 any)
6 euros (adults)


HORARIOS
DOMINGO: 12:00

0 euros (menores de 1 año)
6 euros (adultos)


SCHEDULES
SUNDAY: 12:00

0 euros (under 1 year)
6 euros (adults)


HORAIRES
DIMANCHE: 12:00

0 euros (moins de 1 an)
6 euros (adultes)








Monitor/Performer - Carles López

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Taller de Reactable per nens,una forma de descobrir la música electrònica didàctica i divertida, fent servir el Reactable,un instrument electrònic intuïtiu,a més de divertit… descubreix el que es un sampler, sintetitzador o els efectes jugant.

Carles Lopéz
Nascut a Barcelona,ha actuat a tot tipus de events,festivals i clubs a mes de 40 paisos,tambe a treballat amb companyies de dança i teatre (Sol Pico Cia de Dança,La Fura Dels Baus o Sergi Faustino,d'entre altres),o fet musica per video o cinema.(Alejandro Gonzalez Iñarritu o el col.lectiu ET d'entre d'altres) Desde el 2007 forma part de Reactable Systems fent les demos arreu del mon,de la mateixa forma que ha col.laborat en el desenvolupament de SamplR,una eina revolucionaria,per fer musica amb l'Ipad.

Taller de Reactable para niños,una forma de descubrir la música electrónica didáctica y divertida,usando el Reactable,un instrumento electrónico intuitivo,ademas de divertido,descubre lo que es un sampler,sintetizador o efectos jugando.

Carles Lopéz
Nacido en Barcelona,ha actuado en todo tipo de eventos,festivales i clubs en mas de 40 países,también ha trabajado con compañías de danza y teatro (Sol Pico Cia de Danza,La Fura Dels Baus o Sergi Faustino entre otras),o música para video o cine(Alejandro Gonzalez Iñarritu o el colectivo ET entre otros) Desde el 2007,forma parte de Reactable Systems siendo el encargado de hacer las demos por todo el mundo,de la misma manera que ha colaborado en el desarrollo de SamplR una herramienta revolucionaria para hacer música con el Ipad.

Reactable workshop for children, a way to discover the educational and entertaining electronic music, using the Reactable, an intuitive electronic instrument, plus fun, discover what a sampler, synthesizer or effects getting fun.

Carles Lopéz
Born in Barcelona, he has performed in all kinds of events, festivals i clubs in over 40 countries, has also worked with dance companies and theater (Sol Pico Cia de Danza, La Fura Dels Baus or Sergi Faustino among others), or music for video or film (Alejandro Gonzalez Inarritu or collective ET etc.) Since 2007, Reactable Systems is part of being in charge of doing demos worldwide, just as he has collaborated in the development of SamplR a revolutionary tool to make music with Ipad.


★ 24-26 Abril  24-26 April


HELENA LIZARI


"El baile no acaba aquí"


ESTRENA

durada / duración / duration / durée: 90 min

nous llenguatges del cos
nuevos lenguajes del cuerpo
new body languages

HORARIS
DIVENDRES i DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00

8 euros

HORARIOS
VIERNES y SABADO: 21:00
DOMINGO: 20:00

8 euros

SCHEDULES
FRIDAY & SATURDAY: 21:00
SUNDAY: 20:00

8 euros

HORAIRES
VENDREDI et SAMEDI: 21:00
DIMANCHE: 20:00

8 euros






Creació, direcció i interpretació: Helena Lizari

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

El ball no acaba aquí és una peça de teatre físic on una vida ens explica coses sobre el cos que habita.
Les aventures que va experimentant aquest cos estan a l'abast de qualsevol persona: un refredat, pujar als arbres, boxejar, ballar, l’amor, degustar un cafè, l’angoixa, la paternitat, badallar, oblits, un dit trencat, la por, un record...
Aventures que succeeixen a un territori tan proper, tan limítrof com les fronteres de la pell.
El personatge narra mitjançant el seu cos, reflexiona en veu alta. Un cos que desconfia d’una imaginació que al mateix temps desconfia del cos.
Un cos que es pregunta successivament si l’ànima estarà als muscles, als òrgans, als ossos. Un cos que aprèn a dominar la por a mesura que aprèn a aprendre.

Helena Lizari
Creadora independent, desenvolupa gran part de la seva trajectòria a Amsterdam, on treballa amb diverses companyies (entre altres amb Peter Greenaway), i comença a crear el seu propi treball.
Ara a Barcelona, continua la seva recerca d’un llenguatge personal, partint del cos com eina de comunicació i transmissor a través de tot tipus de llenguatges o disciplines.
Als últims anys s’enfoca en la presencia de l’intèrpret a l'instant de la improvisació, col·laborant amb Carlos Isastinsky i Fernando Pelliccioli.
També col·labora amb Ana Eulate a espectacles familiars, que combina impartint cursos i talleres per a públic de totes les edats.

El baile no acaba aquí es una pieza de teatro físico donde una vida nos va contado cosas sobre el cuerpo en el que habita.
Las aventuras que va experimentando este cuerpo están al alcance de cualquiera: un resfriado, trepar a los árboles, boxear, bailar, el amor, saborear un café, la angustia, la paternidad, bostezar, olvidos, un dedo roto, el miedo, un recuerdo…
Aventuras que suceden en un territorio tan cercano, tan limítrofe como las fronteras de la piel.
La narración se hace a través del cuerpo que reflexiona en voz alta, que desconfía de la imaginación y ésta a su vez, desconfía del cuerpo.
Un cuerpo que se pregunta sucesivamente si el alma no estará en los músculos, en los órganos, en los huesos. Un cuerpo que aprende a dominar el miedo a medida que aprende a aprender.

Helena Lizari
Creadora independiente, desarrolla gran parte de su trayectoria en Amsterdam, donde trabaja con diversas compañías, (entre otros con Peter Greenaway), y comienza a crear su propio trabajo.
Ahora en Barcelona, continúa su búsqueda de un lenguaje personal, partiendo del cuerpo como instrumento de comunicación y transmisor a través de todo tipo de lenguajes o disciplinas.
En los últimos años se enfoca en la presencia del intérprete en el instante de la improvisación, colaborando con Carlos Osastinsky y Fernando Pelliccioli.
También colabora con Ana Eulate en espectáculos familiares, que combina impartiendo cursos y talleres para público de todas las edades.

El baile no acaba aquí (The dance doesn’t end here) is a piece of physical theatre in which a life tells us things about the body it inhabits.
The adventures this body experiences are available to anyone: a cold, tree climbing, boxing, dancing, love, sipping coffee, distress, parenting, yawning, forgetfulness, a broken finger, fear, a memory…
Adventures that take place in a territory as close and as recognisable as the borders of skin.
The story is told through the body, which thinks aloud, and which distrusts the imagination, which in turn distrusts the body. A body that questions itself as to whether the soul lies in the muscles, or the organs, or the bones. A body that learns to overcome fear as it learns to learn.

Helena Lizari
An independent dance-theatre maker, she has developed much of her career in Amsterdam working with various companies (including director Peter Greenaway), and creating her own work.
Now in Barcelona, she continues to search for a personal language based on the body as an instrument of communication and transmitter across all kinds of languages and disciplines.
In her latest works she has focused on the presence of the performer at the instant of improvisation, working with Carlos Osastinsky and Fernando Pelliccioli.
She also collaborates with Ana Eulate in family performances , combining teaching courses and workshops for people of all ages.


★ 26 Abril  26 April


CARLES LÓPEZ


Taller de Reactable
"Fer Música jugant"



durada / duración / duration / durée: 60 min

Noves Tecnologies
Nuevas Tecnologías
New Technologies

HORARIS
DIUMENGE: 12:00

0 euros (menors d'1 any)
6 euros (adults)


HORARIOS
DOMINGO: 12:00

0 euros (menores de 1 año)
6 euros (adultos)


SCHEDULES
SUNDAY: 12:00

0 euros (under 1 year)
6 euros (adults)


HORAIRES
DIMANCHE: 12:00

0 euros (moins de 1 an)
6 euros (adultes)








Monitor/Performer - Carles López

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Taller de Reactable per nens,una forma de descobrir la música electrònica didàctica i divertida, fent servir el Reactable,un instrument electrònic intuïtiu,a més de divertit… descubreix el que es un sampler, sintetitzador o els efectes jugant.

Carles Lopéz
Nascut a Barcelona,ha actuat a tot tipus de events,festivals i clubs a mes de 40 paisos,tambe a treballat amb companyies de dança i teatre (Sol Pico Cia de Dança,La Fura Dels Baus o Sergi Faustino,d'entre altres),o fet musica per video o cinema.(Alejandro Gonzalez Iñarritu o el col.lectiu ET d'entre d'altres) Desde el 2007 forma part de Reactable Systems fent les demos arreu del mon,de la mateixa forma que ha col.laborat en el desenvolupament de SamplR,una eina revolucionaria,per fer musica amb l'Ipad.

Taller de Reactable para niños,una forma de descubrir la música electrónica didáctica y divertida,usando el Reactable,un instrumento electrónico intuitivo,ademas de divertido,descubre lo que es un sampler,sintetizador o efectos jugando.

Carles Lopéz
Nacido en Barcelona,ha actuado en todo tipo de eventos,festivales i clubs en mas de 40 países,también ha trabajado con compañías de danza y teatro (Sol Pico Cia de Danza,La Fura Dels Baus o Sergi Faustino entre otras),o música para video o cine(Alejandro Gonzalez Iñarritu o el colectivo ET entre otros) Desde el 2007,forma parte de Reactable Systems siendo el encargado de hacer las demos por todo el mundo,de la misma manera que ha colaborado en el desarrollo de SamplR una herramienta revolucionaria para hacer música con el Ipad.

Reactable workshop for children, a way to discover the educational and entertaining electronic music, using the Reactable, an intuitive electronic instrument, plus fun, discover what a sampler, synthesizer or effects getting fun.

Carles Lopéz
Born in Barcelona, he has performed in all kinds of events, festivals i clubs in over 40 countries, has also worked with dance companies and theater (Sol Pico Cia de Danza, La Fura Dels Baus or Sergi Faustino among others), or music for video or film (Alejandro Gonzalez Inarritu or collective ET etc.) Since 2007, Reactable Systems is part of being in charge of doing demos worldwide, just as he has collaborated in the development of SamplR a revolutionary tool to make music with Ipad.


★ 30 Abril - 3 Maig/Mayo  30 April - 3 May


JOANA BRABO
+ DON SIMÓN
Y TELEFUNKEN


"Noise per noies"


durada / duración / duration / durée: 50 min

Poesia performance
Performance poetry

HORARIS
DIJOUS, DIVENDRES i DISSABTE: 21:00
DIUMENGE: 20:00

8 euros

HORARIOS
JUEVES, VIERNES y SABADO: 21:00
DOMINGO: 20:00

8 euros

SCHEDULES
THURSDAY, FRIDAY & SATURDAY: 21:00
SUNDAY: 20:00

8 euros

HORAIRES
JEUDI, VENDREDI et SAMEDI: 21:00
DIMANCHE: 20:00

8 euros






Creació, textos i interpretació: Joana Brabo
Musica Original: Dón Simón i Telefunken

en3palabras.com/public →

www.donsimonytelefunken.com →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Joana Brabo ens presenta un espectacle intimíssim de malabarismes poètics, meditacions actives, equilibris inestables, on petites paraules donen respostes a la vida amb molt sentit de l'humor. Contorsions percutives i cacofoníes, acrobàcies poètiques i sonores, trobades a la tercera frase... Don Simon i Telefunken l'acompanyaran amb els seus fantàstics accidents en forma de bugui buguis per a robots rovellats, mambos bomba, calipsos per a l'apocalipsi i rock’n’rols somnàmbuls.

Joana Brabo -LO BO SI BRABO TRES VEGADES BO- ha participat als principals encontres de poesia i art sonor (Festival Literatura Avançada Kosmópolis, Bcn; Festival Internacional de Poesía, Bcn; Fest Silencio de Lisboa; Yuxtaposiciones, Mad; Vibrato: Arte Sonoro y Experimental, Experimental Music Meeting LEM; el Fest Vociferio, Val; o el Fest Aural, Mex DF).

De formació grafista i il·lustradora, intrusa en totes les disciplines, busca deslligar la paraula del format llibre, convertint-la en un joc des de EN3PALABRAS. El seu pas com a rapsoda per L’hora del lector de C33 va donar molt a dir. El Març 2015 presenta els seus poemes en format gegant, a autobusos de Tarragona. Ha recitat a molts espais diferents i practica el turisme poètic en tots els seus formats. Tot el demés és el de menys.

Joana Brabo nos presenta un espectáculo intímísimo de malabarismos poéticos. meditaciones activas, equilibrios inestables en los que pequeñas palabras dan grandes respuestas a la vida, con mucho sentido del humor. Contorsiones percutivas y cacofonías, acrobacias poéticas y sonoras, encuentros en la tercera frase…. Ha recitado en muchos sitios y practica el turismo poético en todos sus formatos. Todo lo de más es lo de menos. Don Simon y Telefunken la acompañaran con sus fantásticos accidentes en forma de bugui buguis para robots oxidados, mambos bombas, calipsos para el apocalipsis i rocanroles sonámbulos.

Joana Brabo -LO BUENO SI BRABO TRES VECES BREVE- ha participado en los principales encuentros de poesía y arte sonoro (Festival Literatura Avanzada Kosmópolis, Bcn; Festival Internacional de Poesía, Bcn; Fest Silencio de, Lisboa; Yuxtaposiciones, Mad; Vibrato: Arte Sonoro y Experimental, Experimental Music Meeting LEM; el Fest Vociferio, Val; o el Fest Aural, Mex DF).

De formación grafista e ilustradora, intrusa en todas las disciplinas, busca desvincular la palabra del formato libro, convirtiéndola en juego desde EN3PALABRAS. Su paso como rapsoda por L'hora del Lector de C33 daría mucho que hablar. En Marzo de 2015 presenta sus poemas en formato gigante, en autobuses de Tarragona. Ha recitado en muchos sitios y practica el turismo poético en todos sus formatos. Todo lo de más es lo de menos.


 RECOMENDAMOS

LIBRE COMUNIDAD ESCENICA
www.tea-tron.com →

Red TRANS IBÉRICA de Espacios Culturales Independientes
http://redtransiberica.wordpress.com/ →

TEH Trans Europe Halles European - Network of Independent Cultural Centres
http://www.teh.net/ →

Encuentre ideas. Encuentre gente. Encuentre dinero. Encuentre acontecimientos. Encuentre debates. Un sitio web, 50 países, 6 lenguas.
www.labforculture.org/ →

IETM: International Network for Contemporary Performing Arts
www.ietm.org/ →

Facilitar i fomentar la mobilitat de les arts:

on-the-move.org/ →

www.cimettafund.org/ →

The European Cultural Foundation facilita i catalitza l'intercanvi cultural i les noves formses d'expresió creativa.
www.eurocult.org/home/ →


logotipos patrocinadores c. Verdaguer i Callís 12 · BCN · tel. 93 315 23 54 · anticteatre@anticteatre.com · www.anticteatre.com

Amb la col·laboració de:

Antic Teatre és membre i treballa en xarxa amb: / Antic Teatre es miembro y trabaja en red con: / Antic Teatre is a member and networking with: