logo Antic Teatre

[ MAPA ]   [ anticteatre@anticteatre.com ]   [ REFORMA_Antic]   [ VIDEO CANAL]   [ FOTOS ]

[Descomptes]   [Fitxa tècnica]   [Projecte Artístic Comunitari]   [ Antic Horror Picture Show ]   [Blog Teatron]   [Archive_Memòries]   [Horaris]



PROGRAMA /// NOVEMBRE /// NOVIEMBRE /// NOVEMBER →

QUI SOM /// QUIENES SOMOS /// ABOUT US /// QUI SOMMES-NOUS →

ANTIC TEATRE INTERNATIONAL →

ANTIC VIDEO CANAL →

EN GIRA // ON TOUR 2016 →

★ Dimecres Miércoles Wednesdays ★
★ 2, 9, 16, 23 i 30 Novembre 2, 9, 23 y 30 Noviembre 2nd, 9th, 23rd & 30th November ★


MIS (Moviment
d'Insurrecció Sonora)


presenta:
Les amistats perilloses



ESTRENA


Performance-Concert

durada / duración / running time: 90 min

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
DIMECRES / MIÉRCOLES / WEDNESDAYS

2 ///
MIS amb Maria Muñoz i Federica Porello (CIA de dansa Mal Pelo)

9 ///
MIS amb les veus de Mariona Sagarra,
Anna Subirana i el Ilona Schneider


16 ///
MIS amb els poetes Dolors Miquel, Nuria Martinez - Vernis i Oriol Sauleda

23 ///
MIS PUBLIC ENSEMBLE , intervenció del públic amb l’aportació dels seus materials sonors i instruments propis. (no és necessari saber tocar... entrada amb cervesa per qui porti instrument)

30 /// MIS amb el performer Pere Faura


ENTRADES/ ENTRADAS /TICKETS
COMPRAR/ BUY HERE →
7 euros**

**la compra de la primera entrada a 7 euros,
las siguientas a 5 euros












Direcció musical: David G. Aparicio
Saxos i direcció artística: Mireia Tejero
Batería: Mercè Ros
Saxos: Lluís Vallès
Piano: Montse Massaguer
Violí elèctric: Adele Madau
Violoncel: Júlia Pérez
Contrabaix: Maribel Rivero

Col.laboracions: Maria Muñoz, Dolors Miquel, Federica Podello, Núria Martínez-Vernis , Oriol Sauleda, Mariona Sagarra, Anna Subirana, Oriol Rosés, Javi Castillo i Andrea Rodo.

moviment-insurreccio-sonora.com


//////////////////////////////////////////////////
LES AMISTATS PERILLOSES
Un joc de risc entre música i diverses expressions artístiques

Se sap com comença però no com s’acaba...:


El col·lectiu d’improvisació conduïda MIS, liderat per Mireia Tejero i David G. Aparicio, proposa durant tots els dimecres de novembre a l’Antic Teatre de Barcelona, un cicle de col·laboracions amb diferents artistes de l’escena actual, com la poeta Dolors Miquel o els coreògrafs María Muñoz de Malpelo o Pere Faura. [+]

El col·lectiu de música improvisada conduïda MIS, seguint amb la seva trajectòria de recerca i experimentació, s’exposa a sortir de la seva zona de confort i es deixa contaminar per les propostes de diverses disciplines artístiques: cinc sessions diferents cadascuna d’elles en les quals veus líriques i contemporànies, poesia d’avantguarda, moviment i performance i un públic intervindran i definiran un espai escènic i sonor únic i diferent cada vespre.

MIS, EL COL·LECTIU

MIS -moviment d'insurrecció sonora- és un col·lectiu de música d'avantguarda format per músics que vénen del clàssic, del rock, del jazz i del contemporani. Treballa en la línia de la improvisació conduïda a través d’una sèrie de signes i consignes, transformant i adaptant-se als diferents espais, propostes o esdeveniments. Destaquen les seves actuacions al Festival Grec de 2015 amb la coreògrafa i ballarina Sol Picó i Vero Cendoya, les visites guiades de l'exposició d'Art Contemporani al Caixa Fòrum de Barcelona, les intervencions en espais d’art com el Museu d’Art Contemporani de Barcelona MACBA, etc. El col·lectiu MIS està integrat pels músics David Garcia Aparicio (conducting), Mireia Tejero (saxo), Montse Massaguer (piano), Mercè Ros (bateria), Lluis Vallès (saxo), Júlia Pérez (violoncel), Maribel Rivero (contrabaix), Adele Madau (violí), Javi Castillo (contrabaix) i Andrea Rodo (guitarra).


ELS DIRECTORS

MIREIA TEJERO
Saxofonista, compositora i performer, és impulsora de diferents formacions multidisciplinars que emfatitzen el paper creatiu de la dona. Compositora habitual de la companyia de dansa Sol Picó (One hit Wonder, El Llac de les Mosques, La Prima de Chita, La Dona Manca o Barbie Superetar, Amor Diesel, DVA, Del Planeta Basura, Razona la vaca, Spitbrides, etc...). Ha liderat bandes de dones com Las Gambas o La Orquesta de Tacón i Alius, aquesta última un referent nacional de la música de culte. Ha creat diverses performances i ha col·laborat en tot tipus d'improvisacions relacionades amb la dansa i la música i participat en documentals, vídeos i llargmetratges com a compositora i performer.
Segueix col·laborant en tot tipus d’improvisacions i esdeveniments relacionats amb la dansa, la música i les arts escèniques, com darrerament amb l’artista Ada Vilaró, la poeta Dolors Miquel, etc.

DAVID GARCIA APARICIO
David Garcia Aparicio, guitarrista i compositor, inquiet i versàtil. Implicat en múltiples projectes de Jazz, Rock y música improvisada, com ara Blues Factory, Gongo7, G-A+, Orquestra Nacional de Sounpainting de Catalunya, etc. Líder i compositor de Full House, David Garcia Quintet, Nº1 en USA i Jammywam.


ELS CONVIDATS

MARIA MUÑOZ
Directora, coreògrafa i ballarina de la companyia de dansa Malpelo des de 1989 juntament amb Pep Ramis. El grup basa el seu treball en la recerca constant de llenguatges i són una de les companyies catalanes més internacionals. L’any 2001 funden el centre de creació i intercanvi disciplinari L’animal a l’esquena, espai que fomenta la investigació i l’experimentació.

FEDERICA PORELLO
Es forma a l’escola P.A.R.T.S. de Brussel·les, una de les més prestigioses del món, i des de 2006 treballa en diferents països i artistes. L’any 2013 comença la seva col·laboració amb la companyia Malpelo fins avui. Paral·lelament treballa amb Albert Quesada. Desenvolupa també una gramàtica del moviment en un pont entre la dansa improvisada i la manipulació d’objectes en col·laboració amb Xavi Moreno i Marine Broise.

DOLORS MIQUEL
Poeta catalana amb més d’una vintena de llibres i guardons com el Premi Ciutat de Barcelona 2005. els continguts dels seus poemes els defineix la pròpia autora: “Parlo, per sobre de tot, del dany que causen estructures socials com ara la família o la policia. L’any 2016 va ser centre de polèmica durant la cerimònia d’entrega dels Premis Ciutat de Barcelona al Saló de Cent pel seu poema Mare Nostra.

NÚRIA MARTÍNEZ-VERNIS
Aquesta poeta rep amb el seu primer llibre, L’acròbata tampoc no en sortirà il·lès (2000) el Premi Amadeu Oller i el Premi literari Memorial Anna Dodas. Amb el segon va guanyar el Premi Josep M. Lopez-Picó. En paraules de Màrius Sampere, la seva poesia “enginyosament pregona, es nega –com aquell qui res– a ser inclusa dins els paràmetres convencionals.”

ORIOL SAULEDA
Poeta que treballa en la improvisació perquè la paraula escrita l’espanta, tot i haver publicat algun llibre de poemes.

ORIOL ROSÉS
Contratenor que ha actuat amb Ensemble Meridien, Vespres d’Arnadi, Cor de Cambra del Palau i Orfeó Català, Orquestra Barroca Catalana, ONCA, etc i ha col·laborat amb Carles Santos, l’OSV, l’Orquetras de l’Acadèmia Teatre del Liceu, Scottish Opera, Edinburg Festival o FONNC, entre molts d’altres. És professor de cant al Conservatori Superio de Música del Liceu.

MARIONA SAGARRA

Una de les veus catalanes més rellevants, amb una sòlida formació clàssica, ha editat 7 discs i ha actuat arreu del món. Ha treballat amb artistes com Carles Santos, Agustí Fernández, Maria del Mar Bonet, i també d’altres disciplines, com Sol Picó, Lluís Pascual, Comediants i un llarg etcètera, al mateix temps que ha desenvolupat una extensa vessant pedagògica.

ANNA SUBIRANA
Cantant i músic, la seva recerca en el món de la veu l’ha portat a experimentar amb diferses formes musicals i a treballar interdisplinàriament amb altres artistes creant diferents espectacles, Stupendams, Trans fugues (La cònica/lacònica) Medea Mix (Cia Metadones). Katiuskes (Cia Raravis), Araki (amb Joan Saura)Va participar a l’Orquestra d’Improvisadors de Barcelona. Improvisadora amb músics, ballarins i poetes. Ara: Instants-Wislawa Szymborska amb Kórnik trio(Eduarad Altaba i Rafa Zaragoza/Aurora Gasull i Rosa Martí. Ha editat 6 CD’s i ha actuat a Europa, Africa, Sudamerica .Es professora i terapeuta de la veu.

PERE FAURA
Ballarí, coreògraf i performer format a Holanda, el seu treball es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop com els musicals, la disco, el porno remesclats en una coreografia multidisciplinar que combina tots els elements del llenguatge teatral.

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

El col·lectiu d’improvisació conduïda MIS, presenta:

LES AMISTATS PERILLOSES
Un joc de risc entre música i diverses expressions artístiques.
Seguint la seva línia d'experimentació i investigació en el camp de la improvisació conduïda, el grup MIS (Moviment d'Insurrecció Sonora) planteja durant el mes de Novembre un cicle de col·laboracions amb diferents artistes de l’escena actual. El cicle “Les amistats perilloses” tracta sobre el plaer de l'art en si mateix. De la recerca de l'emoció i de la experiència estètica superant tots els convencionalismes possibles i assumint conflicte i risc com a punt de partida d'aquest recerca.

Dimecres 2: MIS amb Maria Muñoz i Federica Porello (CIA de dansa Mal Pelo)

Dimecres 9: MIS amb les veus de Mariona Sagarra, Anna Subirana i el contratenor Oriol Rosés

Dimecres 16: MIS amb els poetes Dolors Miquel, Nuria Martinez - Vernis i Oriol Sauleda

Dimecres 23: MIS PUBLIC ENSEMBLE , intervenció del públic amb l’aportació dels seus materials sonors i instruments propis. (no és necessari saber tocar... entrada amb cervesa per qui porti instrument)

Dimecres 30: MIS amb el performer Pere Faura

Mireia Tejero (saxofonista, compositora i performer) i David G.Aparicio (compositor i guitarrista) funden el col.lectiu MIS (Moviment d'Insurrecció Sonora) a principis de 2013 moguts per les seves inquietuds en l’àmbit de la música improvisada. Des de la creació del col.lectiu fins ara tots dos han treballat per tal d'aconseguir un llenguatge propi, radical i en constant evolució en el camp de la improvisació conduida i el life composing.

Fruit d'aquest esperit han estat les diverses col.laboracions amb la ballarina Sol Picó (Festival sismògraf i Festival Grec 2015), les intervencions musicals al Caixa Forum (Música inesperada -Visita guiada amb música improvisada al voltant de les diferents obres d'Art Contemporani) i al MACBA (VertiXXX- interacció amb l'espai i el públic) i actuacions a centres de creació com La Poderosa, CCCB i a tot tipus de festivals.

Actualment col.laboren en la preparació de l'espectacle “you read, we play” basat en la improvisació a duo sobre textos i frases triats per el públic i continuen investigant en les diferents formes de creació musical improvisada i la relació de la música amb altres disciplines artístiques.

El colectivo de improvisación conducida MIS, presenta:

LES AMISTATS PERILLOSES
Un juego de riesgo entre música y diversas expresiones artísticas.
Siguiendo su línea de experimentación e investigación en el campo de la improvisación conducida, el grupo MIS (Movimiento de Insurrección Sonora) plantea durante el mes de Noviembre un ciclo de colaboraciones con diferentes artistas de la escena actual.
El ciclo "Les amistats perilloses" trata sobre el placer del arte en sí mismo. De la búsqueda de la emoción y de la experiencia estética superando todos los convencionalismos posibles y asumiendo conflicto y riesgo como punto de partida de este investigación.

Miércoles 2: MIS con María Muñoz y Federica Porello (CIA de danza Mal pelo)

Miércoles 9: MIS con las voces de Mariona Sagarra, Anna Subirana y el contratenor Oriol Rosés

Miércoles 16: MIS con los poetas Dolors Miquel, Nuria Martinez -Vernis y Oriol Sauleda

Miércoles 23: MIS PUBLIC ENSEMBLE, intervención del público con la aportación de sus materiales sonoros e instrumentos propios. (No es necesario saber tocar ... entrada con cerveza para quien lleve instrumento)

Miércoles 30: MIS con el performer Pere Faura

Mireia Tejero (saxofonista, compositora y performer) y David G.Aparicio (compositor y guitarrista) fundan el colectivo MIS (Movimiento de Insurrección Sonora) a principios de 2013 movidos por sus inquietudes en el ámbito de la música improvisada. Desde la creación del colectivo hasta ahora los dos han trabajado para conseguir un lenguaje propio, radical y en constante evolución en el campo de la improvisación conducida y el life composing.



Fruto de este espíritu han sido las diversas colaboraciones con la bailarina Sol Picó (Festival Sismògraf y Festival Grec 2015), las intervenciones musicales en el Caixa Forum (Música inesperada Visita guiada con música improvisada en torno a las diferentes obras de Arte contemporáneo) y el MACBA (VertiXXX- interacción con el espacio y el público) y actuaciones en centros de creación como la Poderosa, CCCB y en todo tipo de festivales.


Actualmente colaboran en la preparación del espectáculo "you read, we play" basado en la improvisación a dúo sobre textos y frases elegidos por el público y continúan investigando en las diferentes formas de creación musical improvisada y la relación de la música con otras disciplinas artísticas.

Conducted improvisation collective MIS present:

LES AMISTATS PERILLOSES (Dangerous friendships)
A game of hazard using music and a range of artistic expressions.
Following their line of experimentation and investigation in conducted improvisation, MIS (Sound Insurrection Movement) propose a cycle of collaborations with a variety of today's most visible artists, to take place in the month of November.
The cycle "Les amistats perilloses" is about the pleasure of art in itself. In the search for emotion and aesthetic experience and bypassing all possible conventionalisms conflict and risk are taken on as the starting point for this investigation.

Wednesday 2: MIS with María Muñoz and Federica Porello (Malpelo Dance Company)

Wednesday 9: MIS with the voices of Mariona Sagarra, Anna Subirana and counter-tenor Oriol Rosés

Wednesday 16: MIS with poets Dolors Miquel, Nuria Martinez -Vernis and Oriol Sauleda
Wednesday 23: MIS PUBLIC ENSEMBLE, audience intervention with their own sound effects and instruments. (You don't need to know how to play ... free beer to anyone bringing their own instrument).

Wednesday 30: MIS with performer Pere Faura.

Mireia Tejero (saxophonist, composer and performer) and David G. Aparicio (composer and guitarist) founded colectivo MIS (Movement of Sound Insurrection) at the beginning of 2013 impelled by their restlessness in the field of improvised music. From the moment the collective was born until now the musicians have searched for their own radical, constantly evolving language in guided improvisation and life composing.

Resulting from this interest are various collaborations with dancer Sol Picó (Festival Sismògraf and Festival Grec 2015), musical interventions in Caixa Forum (Música inestperada: guided tour of various contemporary art pieces with accompanying live music) and MACBA (VertiXXX - interaction with venue and audience) as well as performances in creation centres such as La Poderosa, CCCB and a whole range of festivals.

At present they are working on the show "you read, we play" based on an improvised duet with texts and phrases selected by the audience, as well as continuing to research different ways of creating improvised music and the relation music has to other artistic disciplines.


★ 3-5 Novembre 3-5 Noviembre 3-5 November ★


EL KOVENT A
L'ANTIC TEATRE



3 Noviembre "Konventcuina"
Acció gastronòmica i per-formàntica

durada / duración / running time: 90 min


4 Noviembre "Poesia estripada"
Festival Poesia Escènica

durada / duración / running time: 90 min


5 Noviembre "Comunidäd"
Electrònica

durada / duración / running time: 120 min


HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
3 DIJOUS JUEVES THURSDAY: 21'00
4 DIVENDRES VIERNES FRIDAY: 21'00
5 DISSABTE SÁBADO SATURDAY: 21'00

5 euros






KOVENTCUINA


POESÍA ESTRIPADA


COMUNIDÄD


>> Poesia estripada:
Martí Sales i Núria Martínez presenten Alcohol
Enric Casasses presenta Enric Casasses
Víctor López presenta Girar
Gerard Vilardaga i Iris Hinojosa presenten Lactum
Josep Grifoll, Montse Grifoll i Carlos Carbajo presenten Poble poema

>>Comunidäd:
NO PARFUM: Martí B. i Samuel M.
D. HUMO

www.konventzero.com

www.facebook.com/lacomunidadgironella

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Barcelona es desvincula cada vegada més de l’art i la vida creativa. Són les co-marques d’interior qui ofereix propostes amb criteri i fons. L’aterrament de Konvent a Barcelona és la mostra dels bíceps que s’han curtit des de la distància i somort. Konvent ha teixit una xarxa que es desplega per tot el país. Per aquest motiu la col·laboració amb l’Antic Teatre és una mostra educada i constructiva de respecte i admiració entre ambdues parts.

>> KonventCuina és el projecte que dona vida als fogons de les monges.
Reconeixement i recuperació de la memòria històrica, apli-cada a la investigació i a l’art dels productes alimentaris. Dins d'un espai totalment re-format i sota el paraigües de l'associació cultural Konvent, neix la proposta que aporta l'art gastronòmic de territori.

>> Poesia Estripada és un viatge a través de la hibridació entre la poesia i diferents disciplines artístiques que es conjuren per sortir plegades a escena. Paraula, acció i devoció de la mà de cinc propostes poètiques úniques per trencar el faristol i uns quants esquemes. Perquè com diu un vell eslògan revolucionari: “Si ens toquen a una, ens toquen a totes”.
La poesia no és un fenomen aïllat, una relíquia que calgui protegir entre versos críptics, s’enriqueix quan s’empastifa. En definitiva, aquest és un passeig per pràctiques que tenen la poesia com a punt vital, però també s’alimenten de d’altres formes d’expressió.

>> Comunidäd
NO PARFUM
Martí B. i Samuel M., tàndem que empra guitarres, caixes de ritmes, baix i sintetitzadors per conciliar sons analògics i digitals en terrenys de la música Ambient, IDM i el Techno.

D. HUMO
Fa més de 10 anys que en David es comunica a base de seleccionar música allá on el conviden. Majoritàriament, el seus sets estan enfocats cap a l’estil més profund del techno tot i que per ell, esdeveni-ments com aquest, son opor-tunitats per deixar-se portar cap a altres terrenys en els que també es sent molt còmode. Podem afirmar que tant l’entorn com el moment són els que realment configu-ren les sessions de D. Humo i ho fan d’una manera que aju-da al públic a percebre ma-tisos que altrament no per-cebria.

[BIO]
Konvent, convertit com espai referent artístic estatal i situat a Cal Rosal (berguedà) és un edifici, una associació i un projecte social i cultural que vetlla per interrelacio-nar l’entorn amb la producció cultural. Difón lliurement l’art i el treball de les perso-nes i col·lectius involucrats, gestiona propostes i exposicions, dinamitza i coprodueix projectes innovadors de variades temàtiques i, dignifica i dóna a conèixer les poten-cialitats del territori. Konvent està integrat per artistes i activadors que provenen del món de les arts, amb una àmplia solidesa contrastada dins del món de la cultura.

Barcelona se desvincula cada vez más del arte y la vida creativa. Son las comarcas de interior quien ofrece propuestas con criterio y fondo. El aterrizaje de Konvent a Bar-celona es la muestra de los bíceps que se han curtido desde la distancia. Konvent ha tejido una red que se despliega por todo el país. Por este motivo la colaboración con Antic Teatre es una muestra educada y constructiva de respeto y admiración entre ambas partes.

>> Konventcuina es el proyecto que da vida a los fogones de las monjas.
Reconocimiento y recupera-ción de la memoria histórica, aplicada a la investigación y al arte de los productos alimen-tarios. Dentro de un espacio totalmente reformado y bajo el paraguas de la asociación cultural Konvent, nace la pro-puesta que aporta el arte gas-tronómico de territorio.

>> Poesia Estripada es un viaje a través de la hibridación entre la poesía y diferentes disciplinas artísticas que conjuran para salir juntas a escena. Palabra, acción y devoción de la mano de cinco propuestas poéticas únicas para romper el atril y varios esquemas. Cómo dice un viejo eslogan revolucionario: "Si no tocan a una, nos tocan a todas".
La poesía no es un fenómeno aislado, una reliquia a proteger entre versos crípticos, se enriquece cuando se embadurna. En definitiva, este es un paseo para prácticas que tienen la poesía cómo punto vital, pero también se alimentan de otras formas de expresión.

>> Comunidäd
NO PARFUM
Martí B. i Samuel M., tandem que usa guitarras, cajas de ritmos, bajo y sintetizadores para conciliar sonidos analógi-cos y digitales en terrenos de la música Ambient, IDM y el Techno.

D. HUMO
Hace más de 10 años que Da-vid se comunica a base de se-leccionar música allá dónde le inviten. Mayoritariamente, sus sets están enfocados hacia el estilo más profundo del tech-no aunque para él, eventos cómo este, son oportunidades para dejarse llevar hacia otros terrenos en los que también se siente muy cómodo. Pode-mos afirmar que tanto el en-torno com el momento son los que realmente configuran las sesiones de D. Humo y lo ha-cen de una manera que ayuda al público a percibir matices que por otro lado no per-cibiría.

[BIO]
Konvent, convertido en espacio referente artístico estatal y situado en Cal Rosal (berguedà) es un edificio, una asociación y un proyecto social y cultural que vela por inter relacionar el entorno con la producción cultural. Difunde libremente el arte y el trabajo de las personas y colectivos involucrados, gestiona propuestas y exposicio-nes, dinamiza y coproduce proyectos innovadores de variadas temáticas y, dignifica y da a conocer las potencialidades del territorio. Konvent está integrado por artistas y activadors que provienen del mundo de las artes, con una amplia solidez contras-tada en el mundo de la cultura.

Barcelona distances itself more and more from art and creative life; it is the inner regions that offer projects with criterium and depth. Konvent's arrival in Barcelona is proof of the muscles that have been developing from afar. Konvent has woven a net that is unfolding across the country. For this reason this collaboration with Antic Teatre is an educated and constructive demonstration of mutual respect and admiration.

>> Konventcuina is the project that has the nuns' cookers burning. Recognising and recovering historical memories and applying this to the research and art of food products. Local gastronomic art finds its outlet in a completely renovated space under the aegis of the Konvent cultural association.

>> Poesia Estripada is a journey through the hybridisation of poetry and a variety of artistic disciplines that have conspired to appear on stage together. Words, actions, and commitment from five different and unique poetic proposals that do away with the lectern and shatter various other schema. As the old revolutionary slogan says, "If they touch one of us, they touch us all".
Poetry is not an isolated phenomenon, a relic to be protected among cryptic verses; it becomes richer when spattered. This is ultimately an airing for practices that have poetry as their nucleus, but are also nourished by other forms of expression.

>> Comunidäd
NO PARFUM
Martí B. and Samuel M. are a duo who use guitars, rhythm boxes, bass and synths to bring together analogue and digital sounds in the realms of Ambient, IDM and Techno music.

D. HUMO
David has been communicating for more than 10 years by selecting music wherever he's asked to. His sets are mainly focused on the deepest techno styles but, at events such as this, he seizes the chance to move into other terrains where he also feels at home. We can confirm that both the environment and the moment are what really shape D.Humo's sessions, and in such a way that the audience are made to perceive nuances they might, at other times, miss.

[BIO]
Konvent, based in Cal Rosal (Berguedà), converted to an artistic space that has become a national benchmark, is a building, an association and a cultural and social project that aims to inter-relate the environment with cultural production. It freely disseminates the work and art of the collectives that it houses, it manages proposals and exhibitions, energises and co- produces innovative projects on a range of themes and it dignifies and makes known the potential of the area. Konvent is composed of artists and activators who come from the arts world, with a broad and solid base in the world of culture.


★ 6 Novembre 6 Noviembre 6th November ★


BRUC BROTHERS COMPANY


"Electric Babyland"

per als més petits, nadons i nens de 0 a 5 anys
para los bebés y niños de 0 a 5 años
for babies and children from 0 to 5 years


durada / duración / duration 30 min


Teatre infantil, musical i multilingüe
Teatro infantil, musical y multilingüe
Music, multilingual and children theater

Hi hauran tres sessions!
Habrán tres sesiones!
There will be three sessions!


HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
6 DIUMENGE / DOMINGO / SUNDAY: 11'00 // 12'00 // 13'00


5 euros - nens / niños / children
7 euros - adults / adultos / adults


ENTRADES/ ENTRADAS /TICKETS
COMPRAR/ BUY HERE →










Autor/compositor: Christophe Sainsot Tintou
Amb: Christophe Sainsot Tintou i Silvia Dotti
Escenografia: German de Laforé
Tècnic: Ismael Lopez de los Mozos

www.brucbrothers.cat

[+] llegir més /// leer más /// read more →

En el subsòl d'una gran ciutat, viu Mr Sound i la seva ajudant, la Dotti. Tenen molta feina, han de fer tot perquè la ciutat soni bé! Utilitzen molts instruments i màquines però no poden amb tot! Per sort reben la visita de molts nens amb els seus pares i tots ells els hauran d'ajudar!

Un conte musical original pensat pels més petits. Utilitzant la electrònica i molts instruments elèctrics i acústics pensats pels més petits, aquest espectacle interactiu és una experiència sensitiva i auditiva única pels bebès i els seus pares. A la vegada conte i taller, Electric Babyland permet una interacció total entre el l'actor i el públic. El públic no és només espectador, entra en el laboratori de Mr Sound i l'ha d'ajudar en la seva feina...

La Bruc Brothers Company és una companyia teatral infantil dedicada a fomentar l'aprenentatge de les llengües a través d'obres de teatre musical originals escrites en diferents idiomes. És una companyia novadora que utilitza el teatre per endinsar els nens en el món de les llengües i del coneixement.
Creada l'any 2012 pel Christophe Sainsot Tintou, músic, actor i pedagog apassionat per les llengües, la seva proposta original i el seu estil novador li va garantir una acollida molt bona des del principi. En només tres anys d'existència La Bruc Brothers Company, que està a punt d'estrenar la seva sisena obra, ha actuat en molts teatres i centres cívics de Barcelona així que en el Festival Grec.

En el subsuelo de una gran ciudad, vive Mr Sound y su ayudante, la Dotti. ¡Tienen mucho trabajo, tienen que hacer todo porque la ciudad suene bien! ¡Utilizan muchos instrumentos y máquinas pero no pueden con todo! Por suerte reciben la visita de muchos niños y sus padres que tendrán que ayudarlos...

Un cuento musical original pensado por los más pequeños. Utilizando la electrónica y muchos instrumentos eléctricos y acústicos pensados por los más pequeños, este espectáculo interactivo es una experiencia sensitiva y auditiva única por los bebés y sus padres. A la vez cuento y taller, Electric Babyland permite una interacción total entre el actor y el público. El público no es sólo espectador, entra en el laboratorio de Mr Sound y lo tiene que ayudar en su trabajo...

La Bruc Brothers Company es una compañía teatral infantil dedicada a fomentar el aprendizaje de las lenguas a través de obras de teatro musical originales escritas en diferentes idiomas. Es una compañía innovadora que utiliza el teatro para adentrarse a los niños en el mundo de las lenguas y del conocimiento.
Creada en 2012 por Christophe Sainsot Tintou, músico, actor y pedagogo apasionado por las lenguas, su propuesta original y su estilo innovador le garantizó una acogida muy buena desde el principio. En sólo tres años de existencia La Bruc Brothers Company, que está a punto de estrenar su sexta obra, ha actuado en muchos teatros y centros cívicos de Barcelona así que en el Festival Grec.

Under the ground of a large city, live Mr Sound and his assistant, Dotti. They have a lot of work to do; they need to do all they can to make the city sound good! They use lots of instruments and machines but they can't manage it all by themselves. Luckily they are visited by some kids and their parents who will have to help them...

An original musical play written for the youngest in the family. Using electronic, electric and acoustic instruments created for toddlers, this interactive show is a unique sensorial and auditive experience for both babies and their parents. A workshop with a story, Electric Babyland allows for total interaction between actor and audience. More than mere spectators, the audience are brought in to Mr. Sound's laboratory and will have to help him with his work...

The Bruc Brothers Company is a children's theatre company dedicated to promoting the learning of languages through original musical plays written in different languages. It is an innovating company that uses theatre to immerse children in the world of languages and knowledge.
Created in 2012 by Christophe Sainsot Tintou, a musician, actor and teacher passionate about language, its originality of concept and innovating style made it immediately popular. In just three years of existence, the Bruc Brothers Company, which is about to premiere its sixth piece, has performed in many theatres and cultural centres in Barcelona, as well as the Grec Festival.


★ 7 Novembre  7 Noviembre 7th November ★


MIQUEL JORDÀ



Projecció + espectacle audiovisual + col·loqui
Proyección + espectáculo audiovisual + coloquio
Screening + audiovisual show + discussion

HORARIS HORARIOS SCHEDULES
7 DILLUNS LUNES MONDAY: 21:00
Gratuït Gratuito Free






sessió 12

MIQUEL JORDÀ
València, 1963. Artista, multiinstrumentista amb vent i percussió, performer i improvisador lliure. Desenvolupa un llenguatge audiovisual inspirat en les seves experiències viscudes per diferents països del món. La seva música passeja entre l'atonalitat occidental i les harmonies de l'Orient Mitjà, Àsia Central o del Sud-est asiàtic. Modifica instruments clàssics, com el saxo tocat amb filtres de trompetes, i inventa infrainstruments d'inspiració acústica que modifica electrònicament.

www.miqueljorda.com

miqueljorda@outlook.com

MIQUEL JORDÀ 1986 - 2016
Aquest 2016 es compleixen 30 anys de la meva arribada a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu he cregut convenient celebrar-ho amb música i vídeo entre amics, i en aquest cas, gràcies a la invitació d'Habitual Video Team. Una primera part de vídeos històrics cronològics de com va començar la història, i una segona del moment actual d'escena i vídeo, amb la presentació d'un espectacle videogràfic amb música en viu titulat Ojos Negros.
M. J.

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM

fluxfestival.org

www.habitualvideoteam.org

El Toro de Creta
1986_fragment de 2 min
Pel·lícula de 35mm, manipulada amb àcids i pintura.
Creada com a suport visual per ser improvisada musicalment a escena. Estrenada a la Fundació Miró de Barcelona.

La Velocitat de la Pluja
1988_fragment de 1:40 min
Pel·lícula de 35mm, manipulada amb àcids i pintura.
Creada com a suport visual per ser improvisada musicalment a escena. Estrenada a la Fundació Miró de Barcelona.

Xiahe
1993_3:26 min
Vídeo de La Ruta P, sèrie de vídeos gravats a la Xina en un viatge de l'any 1992, en el recorregut de la ruta de la seda.

Hotels
2000-2004_4 min
Vaig voler fer el projecte global de donar la volta al món. Cada dia del viatge vaig anar gravant els llocs en què pernoctava tant interiorment com exteriorment per després fer aquest vídeo. Inclòs en el DVD Sobre la Pell del Món (Lunwerg Editores).
Forma part del projecte RTW. Època viatgera que va durar gairebé 10 anys i que es va plasmar en una sèrie de projectes, entre ells, un llibre, un DVD i diverses exposicions, amb el títol genèric de Sobre la pell del món.

Mare Nostrum
2004_2 min
Projecte fotogràfic passat a vídeo inclòs en el DVD Sobre la Pell del Món (Lunwerg Editores).
Forma part del projecte RTW. Època viatgera que va durar gairebé 10 anys i que es va plasmar en una sèrie de projectes, entre ells, un llibre, un DVD i diverses exposicions, amb el títol genèric de Sobre la pell del món.

Body & Soul
2006_4:40 min
De la meva residència a Mèxic, un vídeo sobre els nens nascuts morts que eren retratats per les seves famílies com un membre més abans de ser enterrats.

Mirades
2015_2 min
Un projecte recent de retratar els músics amb els quals col·laboro amb petites peces anomenades Tea for Two.

SEGONA PART
espectacle videogràfic amb música en viu

Ojos Negros
2016_25 min
Inspirat en la naturalesa indòmita de la comarca del Gúdar-Javalambre de Terol. Recreo un món atemporal amb la música dels meus infrainstruments sonors i trompetino (saxo modificat). La meva música recrea l'entorn mínim del silenci, de la introspecció, on la paraula és signe, les pedres són notes musicals i els núvols l'horitzó harmònic del so. Les textures ens apropen a un lloc on el temps sembla no existir.
Albentosa és un petit poble de Terol on actualment tot just viuen unes 80 persones. Pel poble discorre l'antiga via minera d’Ojos Negros, un tren que unia Terol amb Port de Sagunt i actualment convertit en una via verda. Miquel Jordà va regularment a aquesta comarca i toca els seus saxos i instruments en aquests paisatges inspirant-se en la seva naturalesa abrupta i la seva sonoritat única de viaductes i

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Setena temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo amb una periodicitat quinzenal que pretén reflectir la vitalitat del vídeo de creació de la nostra ciutat. Es tracta d’una extensió del Festival de vídeo d’autor FLUX, amb sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a Barcelona, que complementen el festival des del punt de vista dels seus continguts i que estenen el seu període d’acció més enllà dels dies estrictament dedicats al festival. FLUX CLUB acull tot tipus de sessions amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d'autors reconeguts, temàtiques, dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents. FLUX CLUB és un espai de difusió del vídeo de creació a la ciutat de Barcelona.

Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que té com a objectius principals la promoció de tot tipus d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org.
Una branca de les seves activitats és l'organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival INFLUX [vídeo a escena] dedicat a les arts escèniques audiovisuals: www.influxfestival.org.
Una altra branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. A partir del 2012, posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual de més de 1.000 gravacions en un arxiu videogràfic on line d'accés públic: www.summa-hvt.org.

Séptima temporada de FLUX CLUB, un club de vídeo con una periodicidad quincenal que pretende reflejar la vitalidad del vídeo de creación de nuestra ciudad. Se trata de una extensión del Festival de vídeo de autor FLUX, con sesiones abiertas a todo lo que está pasando en el campo del vídeo en Barcelona, que complementan el festival desde el punto de vista de sus contenidos y que extienden su período de acción más allá de los días estrictamente dedicados al festival. FLUX CLUB acoge todo tipo de sesiones: proyecciones, videoperformances y coloquios que ofrecen al público la posibilidad del contacto directo con los videocreadores. Pueden ser tanto sesiones monográficas de autores reconocidos, como temáticas colectivas dedicadas a autores emergentes, a la presentación de trabajos de estudiantes, o centradas en la videopoesía o la videodanza. FLUX CLUB es un espacio de difusión del vídeo de creación en la ciudad de Barcelona.

Habitual Video Team es una asociación sin ánimo de lucro que tiene como objetivos principales la promoción de todo tipo de actividades relacionadas con las artes audiovisuales y concretamente con la videocreación: www.habitualvideoteam.org.
Una rama de sus actividades es la organización de festivales, ciclos y muestras de vídeo, como el festival de vídeo de autor FLUX: www.fluxfestival.org, y el festival INFLUX [vídeo a escena], dedicado a las artes escénicas audiovisuales: www.influxfestival.org.
Otra rama fundamental de su trabajo es la documentación videográfica (grabación y edición) de eventos culturales generalmente de pequeño formato como conciertos, poesía, performances o espectáculos teatrales. A partir de 2012, pone en marcha el proyecto SUMMA, con el fin de convertir este patrimonio audiovisual de más de 1.000 grabaciones en un archivo videográfico on line de acceso público: www.summa-hvt.org.

The seventh season of FLUX CLUB is here: a fortnightly video club that reflects the vitality of video creation in our city. It’s an extension of the FLUX Video Auteur Festival, with sessions open to everything currently going on in the field of video in Barcelona, complementing the festival from the point of view of its content and extending its sphere of influence beyond the few days programmed for the festival itself. FLUX CLUB includes all kinds of sessions: screenings, video performances and debates offering direct contact between the audience and the filmmakers. These sessions focus on a range of subjects, from monographic by well-known directors to specific themes, from groups of up-and-coming authors to students; they may cover video poetry or video dance. FLUX CLUB is a space for the dissemination of video creation in the city of Barcelona.

Habitual Video Team is a non-profit association whose main objectives are to promote activities related to visual arts and specifically video art: www.habitualvideoteam.org.
A fundamental area of their work is the organization of festivals, cycles and video shows, such as the FLUX Video Auteur Festival: www.fluxfestival.org, and INFLUX festival [video on stage], dedicated to audiovisual performing arts: www.influxfestival.org. Another branch of Habitual Video Team’s activities is video documentation (recording and editing) of mainly small format cultural events such as concerts, poetry, performances or theatre shows. It has a video archive of over 1.000 recordings. In 2012 they launched the SUMMA project with the aim of converting this audiovisual heritage into a non-profit online video archive: www.summa-hvt.org.


★ 8 Novembre 8 Noviembre 8th November ★


TRÀNSIT PROJECTES
- LIMINAL GR



"Ser mare avui"


durada / duración / running time: 3h


Multi-pluri-interdisciplinar

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
8 DIMARTS / MARTES / TUESDAY: 19'00

3 euros + IVA








Producció: Trànsit Projectes
Comissaries: Pilar Cruz i Marc Roig
Webmaster i socialmedia: Gloria Fernandez

Amb la col·laboració de l’Antic Teatre

www.liminalgr.org

[+] Properes sessions:
29 Novembre: "PUBLICITAT I MÀRQUETING"
20 Desembre: "LA DISFRESSA"


[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

SER MARE AVUI.
Ser una mare "natural" s'ha convertit en una nova professió que exigeix passió vocacional. Però ens queda la sospita de si aquesta nova vocació no torna a la dona al que molts pensaven que era el seu lloc "natural". Aquest liminal va de models de criança: la criança tradicional, la respectuosa..., les diferents línies d'actuació davant dels fills i la seva educació. Potser no hi ha un liminal més controvertit, potser no hi ha un tema amb més passions ocultes i més opinions contra-posades i amb més divergències entre els models que es proposen.

Liminal Gr és un espai de reflexió oberta sobre mites i automatismes de la vida contemporània que compta amb uns sistema de reflexió oberta online y una presentació a l'Antic Teatre.

Liminal Gr permet aproximacions des de disciplines diverses (teatre, dansa, arts visuals, disseny, artesania, música, antropologia, literatura, estudis culturals, semiòtica, periodisme, publicitat...). Ens interessa, sobretot, analitzar la ritualitat de les nostres creences, com naturalitzem les nostres conviccions (treballar, enamorar-se, vestir-se bé, fer esport, menjar san, anar de vacances,...) és a dir, ens interessa reflexionar fins que punt pensem que el que fem és natural.

SER MADRE HOY.
Ser una madre “natural” se ha convertido en una nueva profesión que exige pasión vocacional. Pero nos queda la sospecha de si esta nueva vocación no devuelve a la mujer al lugar que muchos pensaban que era su lugar “natural”. Este Liminal va de modelos de crianza: la tradicional, la respetuosa…, las diferentes líneas de actuación delante de los hijos y su educación. Puede ser que no haya un Liminal más controvertido, puede que no haya un tema con más pasiones ocultas y más

Liminal Gr es un espacio de reflexión abierta sobre mitos y automatismos de la vida contemporánea que cuenta con un sistema de reflexión abierta online y una presentación en el Antic Teatre.

Liminal permite aproximaciones desde disciplinas diversas (teatro, danza, artes visuales, diseño, artesanía, música, antropología, literatura, estudios culturales, semiótica, periodismo, publicidad...). Nos interesa sobre todo analizar la ritualidad de nuestras creencias, como naturalizamos nuestras convicciones (trabajar, enamorarse, vestirse bien, hacer deporte, comer sano, ir de vacaciones ...) es decir, nos interesa reflexionar hasta qué punto pensamos que lo que hacemos es lo natural.

MOTHERHOOD TODAY.
Being a “natural” mother has become a new profession requiring passionate vocation. But we're left wondering whether this new vocation doesn't simply take women back to the place that many people considered to be her "natural" place anyway. This Liminal is about child-rearing models: traditional, respectful... how we act with children and how we educate them. It may be the most controversial Liminal yet, because no other subject contains such hidden passions and contradictory arguments, or shows greater divergence between the proposed models.

Liminal Gr is an open place for reflecting on the myths and automations of contemporary life.

Liminal uses a variety of disciplines in its approach: theatre, dance, visual arts, design, crafts, music, anthropology, literature, cultural studies, semiotics, journalism, advertising… We are mainly interested in analysing the ritual aspects of our beliefs, how we normalise our convictions (working, falling in love, dressing well, engaging in sports, eating healthily, going on holiday…) That is, we are interested in looking at the extent to which we believe what we do is natural.


leer en Castellano >> Read in English >>

FESTA MAJOR DE L'ANTIC OFF SANT JORDI DE TARDOR 2016
Del 10 al 13 de Novembre

L’Off Sant Jordi que vam fer a l’Antic Teatre el mes d’abril passat, el dia oficial de Sant Jordi, va anar tan bé que unes setmanes després ens tornàvem a reunir al pati de l’Antic i decidíem que, tenint el lloc, tenint els llibres i tenint les ganes, ho repetiríem fora de data. I aquí estem.

Som els mateixos que llavors -Antic Teatre, El Culturista, It’s Written Literary Apparel i Llibreria Calders-, la cosa ha crescut però i, s’hi han afegit La Generació Feliç, Nico Roig i la revista Ajoblanco, i tot s’ha acabat convertint en la FESTA MAJOR DE L’ANTIC TEATRE.


10 Novembre 21'00 NICO ROIG, MARTÍN GUITIÉRREZ i LLUÍS SELLARÉS "Os meus shorts 3"
- Live Cinema
Co-dirigido y realizado por: Nico Roig, Martín Gutiérrez i Lluís Sellarès
Música: Nico Roig/Os Meus Shorts
Músicos: Pablo Schvarzman (electrònica, samplers, guitarra), Oriol Roca (bateria i teclats) i Nico Roig (guitarra i teclats)

Durada: 50 min
Preu: 8 euros ONLINE // 10 euros TAQUILLA

Compra d'entrades →

[+] INFO →

"Us meus shorts 3" és un projecte basat en l'experimentació entre àudio i vídeo, música i cinema. Una compilació dels millors moments d'una sèrie de films, documentals i textos que formen un espectacle visual i musical fet d'aforismes, reflexions diverses, experiments visuals i música en viu.

Es tracta d'una experiència de cinema en viu, un collage visual que omplirà l'Antic Teatre d'emocions, estats d'ànim, situacions diverses i d'una pluja d'idees. Tot adopta la forma d'una projecció amb performances i fragments sonors de la mà de Nico Roig, Oriol Roca, Pablo Schvarzman, Martín Gutiérrez i Lluís Sellarès.

Tota una experiència escènica que apareix com a nova entrega Os meus shorts, un projecte instrumental iniciat pel músic Nico Roig, que incorpora, en aquesta nova edició, l'audiovisual en directe com a nou espai per a l'experimentació.


11 Novembre 18'00 GRATUÏT
Trobada oberta amb la revista Ajoblanco per a parlar del panorama actual de l’edició de llibres i revistes.
- Trobada

¿Es la edición en papel un hecho contracultural en si mismo?

La aventura cultural de la edición independiente conlleva gestionar los diferentes ritmos de atención que han generado los nuevos usos y lecturas en las redes sociales digitales. Hablaremos desde la perspectiva y la experiencia de La Directa, Revista Canibaal y Ajoblanco. Os esperamos en Antic Teatre.


12 Novembre Tot el día SIGNATURES DE LLIBRES
- varias activitats

11'00 fins 12'00








>> Miquel Adam - Torero d'hivern (1984)

>> Silvana Vogt - La mecànica de l'aigua (1984)

>> Marta Orriols - Anatomia de les distàncies curtes (Periscopi)

>> Esteve Plantada - Fosca límit (AdiA)

12'00 fins 13'00














>> Miqui Otero
- Rayos (Blackie Books)
- La cápsula del tiempo (Blackie Books)
- Hilo musical (Alpha Decay)

>> Robert-Juan Cantavella
- La realidad (Malpaso)
- Y el cielo era una bestia (Anagrama)
- El asesino cósmico (Random House)

>> Jordi Coca - California/Califòrnia (Galaxia Gutenberg)

>> Pilar Romera - Li deien Lola (Edicions 62)

13'00 fins 14'00







>> Andreu Gomila - Continents (Empúries)

>> Juan Miñana - El cielo de los mentirosos (Malpaso)

>> Roser Messa i Pep Borcal - Anecdotario de Barcelona (Comanegra)

>> Sergio del Molino - La España vacía (Turner)

15'00 fins 16'00

>> Pere Perelló - Cants llebrers (AdiA)

16'00 fins 17'00










>> Los bilangos (Incorpore)

- Alejandro Dato - Contragolpe

- Mónica G. Juárez - La venganza de Simón Trino. Un cuento flamenco

- Jaime Gállego - Mujeres de Barcelona

- Daniel Seguer - Paisajes en una maleta

17'00 fins 18'00
















>> Joan Benesiu - Gegants de gel (Periscopi)

>> Albert Roig-Gos - Vida de Rainer Maria Rilke (Galaxia Gutenberg)

>> Jordi Cussà
- Cavalls Salvatges (L'albí)
- Formentera Lady (Labreu)

>> Màrius Serra - Res no és perfecte a Hawaii (Empúries)

>> Albert Forns
- Jambalaia/Jambalaya (Anagrama)
- Albert Serra (Empúries) - Ultracolors (Labreu)

>> 17.30h Gemma Ruiz - Argelagues (Proa)

18'00 fins 19'00
























>> Mar Bosch - Les generacions espontànies (Periscopi)

>> Gemma Sardà - La veu del Cyrano (Empúries)

>> Jaume Pons Alorda
- Tots els sepulcres (Labreu)
-Apocalipsi uuuuuaaaaaa (Alpha Decay/Comanegra)

>> Marina Espasa/ Pons Alorda/ Jordi Nopca/ Berta Noy
- Gira la noria (Comanegra)

>> Anna Gual-Símbol 47 (Labreu)
- Molsa (AdiA)
- El tubercle (3i4)

>> Miguel Noguera
- La muerte del piyayo (Blackie Books)
- Ultraviolencia (Blackie Books)
- Ser madre hoy (Blackie Books)
- Mejor que vivir (Blackie Books)
- La vieja tigresa (Blackie Books)

ALTRES ACTIVITATS

12'30


>> Recital poètic d'Hasier Larretxea, autor de "De un nuevo paisaje", acompanyat per l'aizkolari Patxi Larretxea.

17'00

>> Presentació d'"Hegemonia persecutòria", de Roger Pelàez.

21'00

>> Festa de balls per a salvar el món de LA GENERACIÓ FELIÇ

ACTIVITATS INFANTILS

11'00


>> Taller: El meu amic Llibre amb Blackie Books

12'00 fins 14'00


>> Taller de monotips (gravats) amb Sandra Partera

13'00


>> Taller d’il·lustració amb Babulinka Books

16'00


>> Taller tampons i passaport lectura amb Me & Mine i Dinamo - Studio

17'00


>> Taller de Kirigami amb Gustavo Gili

18'00


>> Contacontes i taller Agafi’s fort el barret senyora Jensen! de Mosaics


11 i 12 Novembre 21'00 13 Novembre 12'00 LA GENERACIÓ FELIÇ "Festa de balls per salvar el món"
- Teatre Musical
Director: M.A Blanca
Actor: Jordi Vilchez
Actriu: Maria G.Vera
Músic: Joan Colomo
Músic: Edi Pou
Músic: Sara Fontan

www.freedancing.org

Durada: 75 min
Preu: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA

Compra d'entrades →

[+] INFO →

Festa de balls per salvar el món és un viatge a través de la història de la humanitat, de la cultura pop i de les seves coreografies. Des del Lindy Hop fins al Reguetón, passant pel Saturday Night o la Lambada. Des de la invasió de Polònia fins a l'ensorrament de les Torres Bessones, ballant la caiguda del mur de Berlín o el desastre de Txernòbil. Estem davant d’una conspiració que ens diu que tota la veritat de l’univers resideix en les coreografies.

Benvinguts els nostàlgics i els postmoderns, els que necessiten viure un moment transcendental que justifiqui la seva realitat als llibres d'història, els de la generació amb la sensació de no poder fer res per canviar les coses. Benaurats els que viuen la realitat a través de les pantalles de Youtube, els que volen que succeeixi alguna cosa, però no saben ni quan, ni com, ni per què. Abraceu el buit existencial, l’amnèsia col·lectiva de la història, el descontent generacional, l'individualisme forçós… Per salvar el món tots som benvinguts. Poseu-vos dempeus, que cremin les butaques, vosaltres sou pista de ball i si no ballem aquesta coreografia, ningú estarà fora de perill.

Voldran saber els puristes si aquest espectacle és una obra de teatre, una peça de remescla audiovisual, un concert en viu, o un concurs de dansa. Res d'això i tot alhora. Si ens hem de posar seriosos, podríem dir que es tracta d’una cercavila per l'inconscient col·lectiu, pels balls pop i pel teixit interdimensional. Però ho hem d’advertir: en realitat tot això és una festa on si no balles, el món s’acaba.

La Generació Feliç
Col·lectiu de creació artística lliure i transversal amb seu a Barcelona, a la recerca dels punts narratius comuns que uneixen el teatre, la música en directe, el cinema expandit i la dansa. Desenvolupant projectes multidisciplinars a partir d'universos populars, aquesta companyia fundada el 2014, rep el nom del seu primer treball, Després de la generació feliç, un live cinema estrenat a l’Xcèntric del CCCB i amb recorregut per sales de tot el país, que traballava la cançó popular infantil i les pel·lícules home movies per narrar un fals biopic del músic Xesco Boix. Festa de Balls per salvar el món és el segon espectacle de creació de la companyia on la participació del públic és una peça fonamental per al desenvolupament de la narració.


★ 14 i 15 Novembre 14 y 15 Noviembre 14th-15th November ★


ANTIC TEATRE
& QUIMBEL-DO
(Isabel Ollé i Quim Cabanillas)



Projecte Artístic comunitari
“Mou-te Babel”
amb els infants i adolescents veïns del barri de St. Pere,
Sta. Caterina i la Ribera



Projecte Artístic comunitari
Proyecto Artístico comunitario
Community artistic project


durada / duración / running time: 30 min

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
14 DILLUNS / LUNES / MONDAY: 19'00
15 DIMARTS / MARTES / TUESDAY: 19'00

Gratuït Gratuito Free






Creació i interpretació: Eva Navarro, Ludmila Bujía, Ekhiñe Otaño, Ouissal Boumahdi, Aitana Micha, Doha Antari, Cristian Otaño, Giulia Cortés, Iker Casasayas, Lucía Guzmán, Àlex Casasayas, Alèxia Escarceller Cid, Mohamed Amine Boumahdi

Direcció: Isabel Ollé i Quim Cabanillas

Producció: Antic Teatre

Col.laboració: Casal Sdia del Convent de Sant Agustí

Amb el suport de la Fundació La Caixa i el Districte de Ciutat Vella

www.tea-tron.com/anticteatre/blog/mou-te-babel

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

“Mou-te Babel” vol apropar la dansa i el moviment a tots els infants i adolescents del barri, fent-los capaços d’experimentar amb el cos totes aquelles idees que sorgeixin, volent que siguin lliures d’expressió. Al mateix temps, apropar-los al teatre i que el sentin com a casa, com un espai destinat a la creació, i amb l’ajuda de totes les persones vinculades fer que la màgia i gairebé tot el que imaginem sigui possible.

Isabel Ollé i Quim Cabanillas
Ens coneixem l’any 2010 en unes sessions de Shiatsu com a pacient i Shiatsu-Shi. Des de la primera sessió percebem un punt d’unió entre les nostres disciplines: el centre com a origen del moviment. D’altra banda, el coneixement i l’experiència de tots dos sobre el moviment, Isabel Ollé (dansa) i Quim Cabanillas (arts marcials) fa que sigui més fàcil de posar en pràctica el concepte. D’aquí prenem junts el nostre camí professional creant QuimBel-do i apropant el moviment i la dansa a persones de totes les edats i caires potenciant les vessants més creatives.
Dirigim artísticament des de l’any 2011 els projectes artístics comunitaris de l’Antic Teatre. Col.laborem amb l’Ateneu de les Arts de Viladecans i el nostre treball també ha estat produït en un projecte de col.laboració entre el Festival Al Carrer de Viladecans i la Fira Mediterrània de Manresa.

"Mou-te Babel" quiere acercar la danza y el movimiento a todos los niños y jóvenes del barrio, capacitándolos para experimentar con el cuerpo todas las ideas que surjan, queriendo que sean libres de expresión. Al mismo tiempo, acercarlos al teatro de manera que se encuentren en su Casa, como un espacio destinado a la creación, y con la ayuda de todas las personas vinculadas hacer que la magia y casi todo lo que se imaginen, sea posible.

Isabel Ollé y Quim Cabanillas
Nos conocimos en 2010 en unas sesiones de Shiatsu como paciente y Shiatsu-Shi. Desde la primera sesion percibimos un punto de unión entre nuestras disciplinas: el centro como origen del movimiento. Por otra parte, el conocimiento y la experiencia de los dos en el campo del movimiento: Isabel Ollé (danza) y Quim Cabanillas (artes marciales) hace que sea más fácil poner a la práctica el concepto. De aquí emprendemos juntos nuestro camino profesional creando QuimBel-do y acercando el movimiento y la danza a personas de todas las edades y características, potenciando las vertientes más creativas.
Dirijimos artísticamente desde el año 2011 los proyectos artísticos comunitarios del Antic Teatre. Colaboramos con el Ateneu de les Arts de Viladecans y nuestro trabajo también se ha producido en un proyecto de colaboración entre el Festival Al Carrer de Viladecans y la Fira Mediterrània de Manresa.

"Mou-te Babel" wants to bring dance and movement to children and young people of the neighbourhood, encouraging them to use their bodies to experience any ideas that arise, allowing full freedom of expression. At the same time, we want to bring them closer to the theatre, so that they feel completely at home in it as a space designed for creativity and, with the support of everyone connected to it, to make magic and practically anything they can imagine possible.

Isabel Ollé and Quim Cabanillas
We met in 2010 at some Shiatsu sessions where we were respectively patient and Shiatsu-Shi. From the first session we became aware of a meeting point between our two disciplines: the centre as the origin of movement. Additionally, the knowledge and experience we both have in movement: Isabel Ollé (dance) and Quim Cabanillas (martial arts) made putting the idea into practice a lot easier. From this moment we embarked on our joint professional journey, creating QuimBel-do and bringing movement and dance to people of all ages and characteristics, maximising their most creative potential.
We have been artistic directors of the Antic Teatre's community artistic programmes since 2011. We also collaborate with the Ateneu de les Arts de Viladecans and our work has been produced as part of a collaborative project between entre el Festival Al Carrer de Viladecans and la Fira Mediterrània de Manresa.


★ 17-20 i 24-27 Novembre 17-20 y 24-27 Noviembre 17th-20th & 24th-27th November ★


HABITUAL VIDEO TEAM


Festival INFLUX 2016
[vídeo a escena]



Arts escèniques audiovisuals
Artes escénicas audiovisuales
Audiovisual Performing Arts


durada / duración / running time: 60 min

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
17 DIJOUS / JUEVES / THURSDAY: 21'00
18 DIVENDRES / VIERNES / FRIDAY: 21'00
19 DISSABTE / SÁBADO / SATUDAR: 21'00
20 DIUMENGE / DOMINGO / SUNDAY: 20'00

24 DIJOUS / JUEVES / THURSDAY: 21'00
25 DIVENDRES / VIERNES / FRIDAY: 21'00
26 DISSABTE / SÁBADO / SATUDAR: 21'00
27 DIUMENGE / DOMINGO / SUNDAY: 20'00


ENTRADES/ ENTRADAS /TICKETS
COMPRAR/ BUY HERE →
10 euros








Organitza Habitual Video Team
Amb la col·laboració d'Antic Teatre

www.influxfestival.org →

www.habitualvideoteam.org →

17 Novembre Noviembre November [ MIGUEL ANDRÉS "Something personal" ] 21:00

45 min - Performance audiovisual

L'artista esmicola totes les parts de la seva ànima per conduir-nos a la seva peça més personal. Una investigació performativa que aprofundeix en l'interior dels seus sentiments, anhels i pors més profundes. Una història sense sentit aparent, tal com la vida sembla mostrar-se.

Miguel Andrés: direcció, interpretació i vídeo

[+] INFO →

18 Novembre Noviembre November [ MARK CUNNINGHAM / ARNAU SALA / SÍLVIA MESTRES "Swoon" ] 21:00

45 min - Concert audiovisual

El projecte que presentem es titula Swoon, que vol dir “extasiar-se” o “desmaiar-se de desig”; també és una onomatopeia. La imatge promocional és l'interior de la campana d'una tuba en segon terme i, en primer terme, hi ha la paraula “loved”, extreta d'un llibre de Michael Ondaatje titulat Coming Through Slaughter. Música i imatge s'uneixen en aquesta ocasió davant els vostres ulls.

Mark Cunningham: trompeta i electrònica
Arnau Sala: electrònica i percussió
Sílvia Mestres: vídeo

[+] INFO →

19 Novembre Noviembre November [ JOSEP PEDRALS / GERARD VALVERDE "El concert de les paraules" ] 21:00

45 min - Performance poètica audiovisual

El Concert de les Paraules és una performance poètica audiovisual on Josep Pedrals, el mestre de cerimònies i conductor d’aquest concert, ens fa viatjar a través de paisatges sonors i visuals, on la seva veu es transforma en il·lustracions abstractes. Els textos, creats i interpretats per ell, generen una resposta interactiva en directe, a través de l'anàlisi informàtica de la veu del poeta. Les seves paraules esdevenen composicions tipogràfiques, pinzellades expressionistes o pintures de geometria.

Josep Pedrals: creació, veu i text
Gerard Valverde: creació i manipulació
Tantàgora i Playmodes: producció

[+] INFO →

20 Novembre Noviembre November [ JIMJAK "Beatme_16" ] 20:00

45 min - Concert audiovisual

BeatMe s'enfoca en la relació que establim amb el món i amb nosaltres mateixos. Quina implicació tenen les imatges i sons en aquest procés descrit com a "percepció"? Ens imaginem nosaltres mateixos i ens imaginem el món a través d'idees que es plasmen en conceptes audiovisuals. La vida sembla ser una pel·lícula amb la qual interactuem per tal d'entendre com funciona "tot això". Però les rutines establertes es trenquen fàcilment, malgrat els immensos esforços que apliquem per mantenir la nostra realitat i per mantenir-nos nosaltres com a persones íntegres. BeatMe és una invitació per comprovar aquests termes. Els sons i les imatges dissecades canvien les seves intensitats. I l'espectador processa de forma semblant: sempre en moviment, reinventant i restablint els seus reconeixements.

JimJak: contrabaix, imatge, so

[+] INFO →

24 Novembre Noviembre November [ EUGENIO TISSELLI "La tiranía, la carga" ] 21:00

45 min - Assaig escènic audiovisual

La tiranía, la carga és un assaig escènic audiovisual que reuneix, de manera experimental, diferents elements. Un assaig en permanent re-composició (i des-composició) que explora les tensions entre creació, tecnologia i Antropocè. Una indagació preliminar sobre la farmacologia digital. Un poema escènic llegit per veus humanes i no humanes. Un parell de seqüències audiovisuals manipulades digitalment que exploren la tirania del codi, expressada en la fractalització del rebuig, i la càrrega que suposa la ciutat interior que mai no abandona el nostre cos.

Eugenio Tisselli: textos, so i vídeo

[+] INFO →

25 Novembre Noviembre November
[ ALMUDENA GONZÁLEZ VEGA & CRISTINA ROSALES "Mei: el silencio entre la música y el cine de Japón" ] 21:00

50 min - Concert audiovisual

En l'art japonès encara s'utilitza el mateix concepte que posseïen aquestes peces: el Ma. El Ma no té equivalent en la música clàssica occidental, és un concepte que s'utilitza per referir-se a l'espai. Més aviat a la consciència de l'espai; no tant el concepte tridimensional d'espai sinó la relació entre forma i no-forma: relació entre espai, so i respiracions. Aquest concepte pot trobar-se en la música contemporània occidental en la notació espacial o la notació proporcional.
La proposta d'aquest projecte és utilitzar obres tradicionals i contemporànies en què la composició estigui basada en el concepte de Ma. Un conjunt d'obres pertanyents a compositors japonesos o occidentals en la forma tradicional de la música japonesa que facin que l'oient experimenti el concepte de l'espai i del silenci. Del color del so en si mateix com una altra forma d'escolta.

Almudena González Vega: flauta
Cristina Rosales: visuals

[+] INFO →

26 Novembre Noviembre November [ TRUNA "Trio Truna (Tx3)" ] 21:00

40 min - Concert audiovisual

La idea de poder multiplicar-me en una actuació en directe em permet fondre la invenció sonora, com a luthier electrònic i la interacció amb imatges de mi mateix manipulant aquests nous instruments. Aquest Trio Truna em permet jugar amb el "play-pause-stop" de dos lectors de DVD connectats a dos projectors de vídeo i al mateix temps tocar in situ el meu violoncel modificat de manera acústica i electrònica per una altra invenció anomenada Maleta-Mágica. Això em dóna noves possibilitats d'interacció, composició i improvisació amb enregistraments dels meus clons que manipulen dos dels meus instruments inventats: Toro-Cósmico i Atril del Futuro.

Truna: música i vídeo

[+] INFO →

27 Novembre Noviembre November [ FUEGO "Kiu" ] 20:00

40 min - Concert audiovisual

Fuego presenta un espectacle on es planteja percebre la realitat més enllà del que podem veure a simple vista, la música com el pas cap allà. Sense directrius, sense pautes, creant un llenguatge comú a mesura que la sessió avança. I llavors, un plec en el temps tal com el percebem, i estem a l’altra banda. Cinc minuts poden ser un altre planeta, un allunatge, un prat d'un lloc estrany, o gairebé com si hi estiguéssim i no hi estiguéssim.

Pablo Miranda: sintetitzadors, mixer, ràdio, pedals
Pope: sintetitzadors, sàmpler, mixer, pedals
Aldana: visuals

[+] INFO →

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Tercera edició del festival INFLUX [vídeo a escena], que vol potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en els espais fronterers i híbrids. INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, i vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.

Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la promoció d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org

Una branca de les seves activitats és l'organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org, i el festival d'arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca és la documentació videogràfica d’actes culturals vinculats sobretot amb la música i la poesia experimentals. El 2012 posa en marxa el projecte SUMMA, per convertir aquest patrimoni audiovisual (més de 1000 gravacions) en un arxiu videogràfic on line d'accés públic: www.summa-hvt.org.

Tercera edición del festival INFLUX [vídeo a escena], que quiere potenciar a los creadores que utilizan el vídeo y el mundo digital como herramienta fundamental de expresión artística en sus propuestas escénicas. Abarca el trabajo de artistas visuales, músicos, poetas, bailarines, performers o creadores escénicos que se mueven en los espacios fronterizos e híbridos. INFLUX quiere ser una plataforma estable que dé proyección a los creadores locales vinculados a la ciudad de Barcelona y por extensión en Cataluña, y quiere contribuir a ofrecer una visión poliédrica sobre la diversidad de la creación contemporánea.

Habitual Video Team es una asociación sin ánimo de lucro que tiene como objetivo principal la promoción de actividades relacionadas con las artes audiovisuales y concretamente con la videocreación: www.habitualvideoteam.org

Una rama de sus actividades es la organización de festivales, ciclos y muestras de vídeo, como el festival de vídeo de autor FLUX: www.fluxfestival.org y el festival de artes escénicas audiovisuales INFLUX: www.influxfestival.org.

Otra rama es la documentación videográfica de actos culturales vinculados sobre todo con la música y la poesía experimentales. En 2012 pone en marcha el proyecto SUMMA, para convertir este patrimonio audiovisual (más de 1000 grabaciones) en un archivo videográfico on line de acceso público: www.summa-hvt.org.

This is the third edition of INFLUX festival [video on stage], which promotes artists who use video and digital media as an integral aspect of artistic expression in their stage proposals. The festival includes works by visual artists, musicians, poets, dancers, performers or theatrical creators who blur the edges. INFLUX aims to become an established platform providing visibility for local creators from Barcelona and Catalonia, and to help provide a multifaceted vision of the diversity that exists in contemporary creation.

Habitual Video Team is a non-profit association that has as its main objective the promotion of activities related to the visual arts, specifically, video art: www.habitualvideoteam.org

A fundamental area of their work is the organization of festivals, cycles and video shows, such as the FLUX Video Auteur Festival: www.fluxfestival.org, and the INFLUX Audiovisual Performing Arts Festival: www.influxfestival.org.

Another area of Habitual Video Team’s activities is video documentation of cultural events mainly related to experimental music and poetry performances. In 2012 they launched the SUMMA project in order to convert this audiovisual heritage (more than 1000 recordings) into a non-profit online video archive: www.summa-hvt.org.


★ 21 Novembre 21 Noviembre 21st November ★


ANTIC TEATRE
/ Film2 Media Works, S.L.



Antic Cinema


cinema

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
21 DILLUNS LUNES MONDAY: 21'00


ENTRADES/ ENTRADAS /TICKETS
Las entradas pueden adquirirse única y exclusivamente online

COMPRAR/ BUY HERE →
5 euros
Inclou cervesa //
Incluye cerveza //
includes beer //






Organitza: ANTIC TEATRE / FILM2 Media Works

Programadors: Guillem Puig / Xes Vilà

www.film2.es

The Man Who Saw Frankenstein Cry de ÁNGEL AGUDO 77 min
Reparto: Mick Garris Paul Naschy Javier Aguirre José Luis Alemán John Landis Javier Botet

Presentado por el director y guionista norteamericano Mick Garris (Masters of Horror), El hombre que vio llorar a Frankenstein repasa la vida y leyenda del icono del terror español, Paul Naschy, a través de amigos y compañeros de profesión como John Landis, Joe Dante, o Nacho Cerdá entre otros.

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

En aquests temps en els que cada cop tanquen més i més sales cinematogràfiques, ANTIC TEATRE es converteix un dia a la setmana en ANTIC CINEMA. Gràcies a FILM 2, una iniciativa del cineasta Antonio Dyaz, es preten portar el cinema a qualsevol lloc on hi hagi un projector, una conexió a internet i públic amb ganes de gaudir del seté art.

Film2 proposa una nova finestra de’exhibició audiovisual: el T-VOD (Theatrical Video On Demand) i d’aquesta manera convertir en sales de cinema qualsevol espai acondicionat en el que hi puguin capiguer al menys vint persones, i projectar pel·lícules mitjançant les reds 4G amb màxima qualitat. La premisa es que qualsevol que dispossi d’un smartphone o una tableta amb sortida micro USB, HDMI o similar (i el seu corresponent projector) pugui organitzar una sessió de cinema per la que rebi la seva corresponent retribució, respectant escrupulosament el repartiment de drets d’autor. Els tickets s’adquireixen exclusivament per internet, i la plataforma efectúa el repartiment automàtic de l’import de l’entrada entre el Screener, el propietari de la pel·lícula (Producer), les entitats de gestió de drets d’autor i Film2.

En estos tiempos en los que cada vez cierran más y más salas cinematográficas, ANTIC TEATRE se convierte un día a la semana en ANTIC CINEMA. Gracias a Film 2, una iniciativa del cineasta Antonio Dyaz, se pretende llevar el cine a cualquier parte donde exista un proyector, una conexión a internet y público con ganas de disfrutar del séptimo arte.

Film2 propone una nueva ventana de exhibición audiovisual: el T-VOD (Theatrical Video On Demand) y así convertir en salas de cine cualquier espacio acondicionado en el que quepan al menos veinte personas,y proyectar películas mediante las redes 4G con máxima calidad.
La premisa es que cualquiera que disponga de un smartphone o una tableta con salida micro USB, HDMI o similar (y el correspondiente proyector) pueda organizar una sesión de cine por la que reciba la correspondiente retribución, respetando escrupulosamente el reparto de derechos de autor.
Los tickets se adquieren exclusivamente por Internet, y la plataforma efectúa el reparto automático del importe de la entrada entre el Screener, el propietario de la película (Producer), las entidades de gestión de derechos de autor y Film2.

In these current times when more and more movie theatres are being forced to close, ANTIC TEATRE will become, one night a week, ANTIC CINEMA. Thanks to Film2, a project by filmmaker Antonio Dyaz, cinema viewing can happen anywhere there is a projector, a connection to Internet and an audience ready to enjoy the seventh art.

Film2 are providing a new venue for audio-visual exhibition: the T-VOD (Theatrical Video On Demand) whereby any adequately equipped space seating at least 20 can be turned into a cinema for the showing of films in high quality resolution using 4G networks.
The idea is that anyone owning a smartphone or tablet with a USB, HDMI or similar mic outlet (and a suitable projector) can organise a cinema viewing and charge admission, always when royalty and copyright dues are respected.
Tickets can be bought only via Internet and the system automatically divides the amount of each transaction between the Screener, the owner of the film (producer), the copyright management organisation and Film2 are providing a new venue for audio-visual exhibition: the T-VOD (Theatrical Video On Demand) whereby any adequately equipped space seating at least 20 can be turned into a cinema for the showing of films in high quality resolution using 4G networks. The idea is that anyone owning a smartphone or tablet with a USB, HDMI or similar mic outlet (and a suitable projector) can organise a cinema viewing and charge admission, always when royalty and copyright dues are respected. Tickets can be bought only via Internet and the system automatically divides the amount of each transaction between the Screener, the owner of the film (producer), the copyright management organisation and Film2. .


★ 22 Novembre 22 Noviembre 22nd November ★


EDUARDO GIÓN /
ANTIC TEATRE



"El desplume"

durada / duración / running time: 90 min

Cabaret


HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
22 DIMARTS / MARTES / TUESDAY: 21:00


ENTRADES/ ENTRADAS /TICKETS
COMPRAR/ BUY HERE →
10 euros










Mestro de ceremònies: Victor Guerrero
Mite: Gilda Love

Artistes per confirmar

Organitza: Eduardo Gión

[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

Antic Teatre es vestirà amb lluentons. Un cop al mes, l'Antic Teatre Cabaret proposarà un recorregut per l’autentic cabaret dels 70, pels seus locals, els seus artistes i el seu ambient canalla. Més que una obra de teatre, Antic Teatre Cabaret serà una festa, un tribut i un homenatge a tots aquells que van lluitar per donar-li color a una Barcelona gris i asfixiada.

Aquesta nova etapa del Desplume, serà un retorn al cabaret mes íntim, més a prop teu.
Antic Teatre Cabaret serà un lloc de trobada pels amants d'aquest gènere i permetrà descobrir a aquells que desconeixen el que significa una verdadera vetllada cabaretera.

Eduardo Gión
Director de cinema, teatre i documentalista.
Ha treballat com ajudant de direcció de curt-metratges i llarg-metratges en 35mm.
Ha realitzat la festa basada en el cinema underground de terror “Transilvania Club” amb el cineasta Luis Macias i els músics XSDJ.
Participa en diversos esdeveniments com 080 Barcelona, col·laborant amb fotògrafs com Miguel Villalobos per a la producció de la desfilada homenatge a Thierry Mugler. Escriu i produeix reportatges per revistes com Candy Magazine i Paraíso Magazine.

Actualment la seva nova web “Wams” junt amb el fotògraf Raúl Hidalgo on han fotografiat i entrevistat a artistes com Jonas Mekas, Bob Gruen, Daniel Riera, Greg Gorman, Bruce Labruce, Mathiue Cesar, entre d'altres.

Antic Teatre se viste de lentejuelas. Una vez al mes, Antic Teatre Cabaret propondrá un recorrido por el verdadero cabaret de los 70, por sus locales, sus artistas y su ambiente canalla. Más que una obra de teatro, será una fiesta, un tributo y un homenaje a todos aquellos que lucharon por darle color a una Barcelona gris y asfixiada.

En esta nueva etapa, El Desplume se convertira en un cabaret más intimo más cerca de ti. Antic Teatre Cabaret será un lugar de encuentro para los amantes de este género y permitirá descubrir a aquellos que lo desconocen lo que significa una verdadera velada cabaretera.

Eduardo Gión
Director de cine, teatro y documentalista.
Ha trabajado como ayudante de dirección de cortometrajes y largometrajes en 35mm.
Ha realizado la fiesta basada en el cine underground de terror “Transilvania Club” junto al cineasta Luis Macías y los músicos XSDJ.
Participa en eventos como 080 Barcelona, colaborando con fotógrafos como Miguel Villalobos para la producción del desfile homenaje a Thierry Mugler. Escribe y produce reportajes para revistas como Candy Magazine y Paraíso Magazine.
Actualmente está en preparación de un proyecto llamado “Wams” junto al fotógrafo Raúl Hidalgo donde han fotografiado y entrevistado a artistas como Jonas Mekas, Bob Gruen, Daniel Riera, Greg Gorman, Bruce Labruce, Mathiue Cesar, entre otros.

Antic Teatre dresses up in sequins! Once a month, Antic Teatre Cabaret will take us on a journey to the genuine cabaret of the 70s, visiting its venues, its artists and its rough-and-ready atmosphere. More than a performance, this will be a party, and a tribute to all those who fought to provide a touch of colour when Barcelona was grey and choking.
In this new phase, El Desplume will become more up-close and personal; Antic Teatre Cabaret will be a meeting point for all lovers of this genre and will show those who have never experienced it what a real cabaret night is all about.

Eduardo Gión
Is a director of cinema, theatre and documentaries. He has worked as director’s assistant on short and long 35mm films. Together with film director Luis Macias and musicians XSDJ, he created club night “Transilvania Club” based on underground horror cinema.
He has taken part in events such as 080 Barcelona, where he collaborated with photographers such as Miguel Villalobos on the production of a tribute catwalk for Thierry Mugler. He writes and produces articles for periodicals Candy Magazine and Paraíso Magazine.
He is currently working on a project called “Wams” together with photographer Raúl Hidalgo, for which they have photographed and interviewed such artists as Jonas Mekas, Bob Gruen, Daniel Riera, Greg Gorman, Bruce Labruce and Mathieu Cesar among others.


★ 29 Novembre 29 Noviembre 29th November ★


CANCEL·LAT ///
CANCELADO ///
CANCELED ///


TRÀNSIT PROJECTES
- LIMINAL GR



"Publicitat i Màqueting"


durada / duración / running time: 3h


Multi-pluri-interdisciplinar

HORARIS / HORARIOS / SCHEDULES
29 DIMARTS / MARTES / TUESDAY: 19'00

3 euros + IVA








Producció: Trànsit Projectes
Comissaries: Pilar Cruz i Marc Roig
Webmaster i socialmedia: Gloria Fernandez

Amb la col·laboració de l’Antic Teatre

www.liminalgr.org

[+] Properes sessions:
20 Desembre: "LA DISFRESSA"


[+] llegir més /// leer más /// read more /// en lire plus →

PUBLICITAT I MÀRQUETING.
Noves tecnologies per a la persuasió. Les xarxes socials i les tecnologies SEO i SERP obren noves possibilitats per al món de la publicitat. Noves segmentacions de públics que ens indiquen noves maneres de consumir i noves categorìes (classes?) socials... Màrqueting de guerrilla, màrqueting emocional... Aquest Limiman vol prendre el format de taller d'anàlisi de campanyes, d'anùncis, de formes de comunicació publicitària... i lògicament de crítica cultural.

Liminal Gr és un espai de reflexió oberta sobre mites i automatismes de la vida contemporània que compta amb uns sistema de reflexió oberta online y una presentació a l'Antic Teatre.

Liminal Gr permet aproximacions des de disciplines diverses (teatre, dansa, arts visuals, disseny, artesania, música, antropologia, literatura, estudis culturals, semiòtica, periodisme, publicitat...). Ens interessa, sobretot, analitzar la ritualitat de les nostres creences, com naturalitzem les nostres conviccions (treballar, enamorar-se, vestir-se bé, fer esport, menjar san, anar de vacances,...) és a dir, ens interessa reflexionar fins que punt pensem que el que fem és natural.

PUBLICIDAD Y MÁRQUETING.
Nuevas tecnologías para la persuasión. Las redes sociales y las tecnologías SEO y SERP abren nuevas posibilidades para el mundo de la publicidad. Nuevas segmentaciones de públicos que nos indican nuevas maneras de consumir y nuevas categorías (¿clases?) sociales… Márqueting de guerrilla, márqueting emocional… Este Liminal quiere tomar el formato de taller de análisis de campañas, de anuncios, de formas de comunicación publicitaria… y lógicamente de crítica cultural.

Liminal Gr es un espacio de reflexión abierta sobre mitos y automatismos de la vida contemporánea que cuenta con un sistema de reflexión abierta online y una presentación en el Antic Teatre.

Liminal permite aproximaciones desde disciplinas diversas (teatro, danza, artes visuales, diseño, artesanía, música, antropología, literatura, estudios culturales, semiótica, periodismo, publicidad...). Nos interesa sobre todo analizar la ritualidad de nuestras creencias, como naturalizamos nuestras convicciones (trabajar, enamorarse, vestirse bien, hacer deporte, comer sano, ir de vacaciones ...) es decir, nos interesa reflexionar hasta qué punto pensamos que lo que hacemos es lo natural.

ADVERTISING AND MARKETING.
New technologies of persuasion. Social networks and SEO and SERP technologies open up new possibilities in the world of advertising. New audience segments that show us new ways of consuming and new social categories (classes?) Marketing war, marketing emotions.... This Liminal wants to be a workshop that analyses campaigns, ads, advertising methods.... and as a logical continuation, cultural criticism. ubject contains such hidden passions and contradictory arguments, or shows greater divergence between the proposed models.

Liminal Gr is an open place for reflecting on the myths and automations of contemporary life.

Liminal uses a variety of disciplines in its approach: theatre, dance, visual arts, design, crafts, music, anthropology, literature, cultural studies, semiotics, journalism, advertising… We are mainly interested in analysing the ritual aspects of our beliefs, how we normalise our convictions (working, falling in love, dressing well, engaging in sports, eating healthily, going on holiday…) That is, we are interested in looking at the extent to which we believe what we do is natural.


 RECOMENDAMOS

LIBRE COMUNIDAD ESCENICA
www.tea-tron.com →

Red TRANS IBÉRICA de Espacios Culturales Independientes
http://redtransiberica.wordpress.com/ →

TEH Trans Europe Halles European - Network of Independent Cultural Centres
http://www.teh.net/ →

Encuentre ideas. Encuentre gente. Encuentre dinero. Encuentre acontecimientos. Encuentre debates. Un sitio web, 50 países, 6 lenguas.
www.labforculture.org/ →

IETM: International Network for Contemporary Performing Arts
www.ietm.org/ →

Facilitar i fomentar la mobilitat de les arts:

on-the-move.org/ →

www.cimettafund.org/ →

The European Cultural Foundation facilita i catalitza l'intercanvi cultural i les noves formses d'expresió creativa.
www.eurocult.org/home/ →


logotipos patrocinadores c. Verdaguer i Callís 12 · BCN · tel. 93 315 23 54 · anticteatre@anticteatre.com · www.anticteatre.com

Amb la col·laboració de:

Antic Teatre és membre i treballa en xarxa amb: / Antic Teatre es miembro y trabaja en red con: / Antic Teatre is a member and networking with: