Català /// Español /// English /// Français
logo Antic Teatre

[ MAPA ]  [ anticteatre@anticteatre.com ]  [ AdriAntic - RESIDÈNCIES ]  [ REFORMA_Antic]   [ REVISTA_MAGAZINE]   [ VIDEO CANAL] [ FOTOS ]

[Descomptes]   [Fitxa tècnica] [Recursos]  [Festival B2B - Barcelona <>Berlin]   [ Antic Horror Picture Show ]  [Blog Teatron]  [Archive_Memòries]


Castellano → English →

★ 31 d'octubre ★
GANADORES:

Premio del Jurado.(500€). "Presence Required" María Gordillo →
Premio del público. (300€). "Timothy" Marc Martínez →

SELECCIONADOS:

EL MARTILLO DE LAS BRUJAS (Sol Charlotte / J. Oskura Nájera)
LOVE WARS (Vicente Bonet)
THERION (Pepe Botías)
PEQUEÑOS ELECTRODOMÉSTICOS (Manuel Arija)
EUTANAS S.A. (Victor Nores)
ELIXIR (Javier Lozano)
PLUMAS (Quike Francés)
PROMETEO (Laia R. Sanjuan / Josep M. Gifreu)
LA SED ANIMAL (Rafa Dengrà)
BOBO FRITURAS (Felipe Gómez-Ullate)
SANGRE DE UNICORNIO (Alberto Vázquez)
TIMOTHY (Marc Martínez)
PRESENCE REQUIRED (María Gordillo)BASES DE LA QUARTA EDICIÓ DEL CONCURS DE CURTMETRATGES ANTIC HORROR PICTURE SHOW →

1. L'ÀMBIT DE PARTICIPACIÓ ES LIMITA A L'ESTAT ESPANYOL

2. ELS AUTORS PODEN PARTICIPAR AMB EL NOMBRE  D'OBRES QUE DESITGIN. NO S'ACCEPTARAN OBRES JA PRESENTADES PRÈVIAMENT EN AQUEST FESTIVAL

3. LES OBRES HAN DE PERTÀNYER OBLIGATORIAMENT AL GÈNERE TERROR I/O FANTÀSTIC

4. LA DURADA DE LES OBRES NO HAURÀ DE SUPERAR ELS 15 MINUTS, CRÈDITS INCLOSOS

5. L'IDIOMA DE LES OBRES HA DE SER EL CATALÀ O CASTELLÀ, EN CAS D'ESTAR EN ALTRES IDIOMES S'HAURÀN DE PRESENTAR SUBTITULADES AL CATALÀ O AL CASTELLÀ

6. S'ADMETRAN PRODUCCIONS REALITZADES AMB POSTERIORITAT AL GENER 2012

7. LA INSCRIPCIÓ I L'ENVIAMENT DEL CURTMETRATGE ES FARÀ A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA FESTHOME.COM
LA DESPESA PER L'ENVIAMENT ES SOLS D' 1 € (COST DE GESTIÓ DE LA PLATAFORMA). EN EL CAS DE NO PODER ENVIAR EL CURT A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA, US PODEU POSAR EN CONTACTE AMB LA ORGANITZACIÓ A TRAVÉS DE:
ANTICTEATRE@ANTICTEATRE.COM →, 93 315 23 54

8. LA DATA LÍMIT PER A L'ENTREGA DE LES OBRES SERÀ EL 21 D'0CTUBRE DEL 2013

9. L'ORGANITZACIÓ DEL FESTIVAL S'ENCARREGARÀ DE SELECCIONAR LES OBRES QUE ENTREN A CONCURS. UN JURAT ESCOLLIT PER L'ORGANITZACIÓ TRIARÁ EL CURTMETRATGE GUANYADOR

10. L'ORGANITZACIÓ DEL FESTIVAL ATORGARÀ ELS SEGÜENTS PREMIS:
a) PREMI DEL JURAT AL MILLOR CURTMETRATGE "THE ANTIC HORROR PICTURE SHOW 2013" DOTAT AMB ESTATUETA I 500€
b) PREMI DEL PÚBLIC "THE ANTIC HORROR PICTURE SHOW 2013" DOTAT AMB ESTATUETA I 300€

11. ELS GUANYADORS ES DONARAN A CONÈIXER DURANT LA PROJECCIÓ DELS CURTMETRATGES FINALISTES QUE TINDRÀ LLOC A L'ANTIC TEATRE EL DIA 31 D'OCTUBRE DEL 2013

12. L'ORGANITZACIÓ PODRÀ UTILITZAR FRAGMENTS DE LES OBRES SELECCIONADES PER A LA DIFUSIÓ DEL FESTIVAL EN ELS DIFERENTS MITJANS DE COMUNICACIÓ

13. LA PRESENTACIÓ D'UNA OBRA IMPLICA LA TOTAL ACCEPTACIÓ D'AQUESTES BASES

FITXA D'INSCRIPCIÓ →

JURAT [ + ]

DAVID MUÑOZ (Barcelona, 1980)
Guanyador del premi del Jurat al III Antic Horror Picture Show per Fist of Jesus. Ha dirigit diversos curtmetratges de gènere fantàstic que compten amb més de 140 premis i 600 seleccions. Entre ells destaca el recent Fist of Jesus (2012), Brutal Relax (2010) i Barcelona Venecia (2009).
També ha dirigit el documental El Arte de Macario Gómez, sobre el cèlebre cartelista cinematogràfic Mac.
Actualment està preparant juntament amb Adrián Cardona Once Upon A Time in Jerusalem, l'adaptació a llargmetratge de Fist of Jesus.

DANIEL M. CANEIRO (Barcelona, 1978)
Guanyador del premi del públic en el III Antic Horror Picture Show per Con la comida no se juega.
Ha treballat com a director, guionista, assessor de guió, story editor i infografista freelance per a productores de cinema, TV i publicitat, combinant aquestes tasques amb la docència en assignatures de direcció cinematogràfica, guió i postproducció, en diversos centres d'aprenentatge, destacant la Universidad Internacional de Catalunya y APPLE INC.
Actualment està dirigint el documental Cuero Español produït per Enunai Produccions i acaba de firmar un cotnracte pel guió i la direcció del curtmetratge Madurar a los 30.

EDUARDO GIÓN (Vilanova i la Geltrú, 1974)
Col·laborador habitual d'Antic Teatre de Barcelona, a més de realitzar diversos curtmetratges en format súper 8 com Imágenes olvidadas (2003), ha treballat com ajudant de direcció de curtmetratges i llargmetratges en 35mm i esdeveniments com 080 Barcelona, II Mostra de Súper 8 de Barcelona o en diversos programes de televisió.
El 2008, el seu curtmetratge Träne es projectat en el circuit de cinema gay d'Andalusia i en diversos festivals de temàtica gay a Alemania. Aquest mateix any realitza el documental El abrazo del Erizo que es esprojecta al Wide Side Film Festival de New York.
Al 2011 va estrenar al Molino el seu documental Madame Arthur sobre la faceta artística d'un dels primers transformistes de Barcelona i actualment està presentant en diferents festivals, essent la seva estrena oficial al Festival de Sitges 2013, el seu nou documental Lentejuelas de Sangre sobre la faceta artística de terror del Fandom nacional, Pierrot.
18:00 Projecció de curtmetratges seleccionats

20:30 Entrega de premis i presentació llibre "One Sheet Movie"

21:00h Concerts:

The Fantabulous Míticos (Swingabilly from hell)
& Antic Teatre Band (versions punk)


Presentat per: Miner Montell★ A partir del 26 d'octubre ★

"ONE SHEET MOVIE"
Exposició d'il·lustracions

[+] Info →

El cartell cinematogràfic és la primera imatge que l'espectador rep d'una pel·lícula i aquesta ha de captar tota l'essència del film. Aquesta exposició vol mostrar-nos i recuperar l'esperit amb el que aquest art es desenvolupava en el segle passat, allunyant-se del simple muntatge fotogràfic que tan impera avui en dia.

Així és com es presenta la recent col·lecció d'il·lustracions de Mo Caró, "ONE SHEET MOVIE", en la que l'artista re-interpreta amb el seu traç la cartelleria de grans sagues cinematogràfiques i sèries televisives amb aquest aire "dels 80" que reivindica el treball artesà dels antics cartellistes.

Una obra única en el seu estil que estarà recollida en un llibre de 123 pàgines a tot color i que serà publicat pròximament per EDICIONES BABYLON. En aquest, podrem apreciar molt de prop la tècnica i estil de Mo Caró i conèixer, de primera mà, alguns d'aquests processos d'elaboració.

Mo Caró és un il·lustrador que impregna en les seves obres un gran caràcter i dosi de força. Va néixer entre els millors artistes del gènere dels 70, els quals li van aportar els seus sabers més profunds. Un portadista amb un traç espectacular amb un re-gust als 80. Està considerat com un nou valor dins de l'art, porta 20 anys en la professió. Fa tres anys, després de treballar sota grans companyies i sota firmes que li impedien experimentar, va prendre la decisió de firmar el seu treball i així descobrir-se al món. Mo Caró és un professional de la cartellera de cinema i l'únic que pot oferir gràfica digital i il·lustració tradicional.

Va crèixer amb Star Wars i Indiana Jones. Admira a James Bond 007, però sense oblidar al seu actor de grans aventures a LOMOS d'un cavall, Clint Eastwood, el seu ídol en el cinema. De tot això sols en té la culpa una persona, el seu avi gran amant del setè art que tant li va ensenyar i que l'acompanyava en les sessions dobles de cinema. El seu Randolph Scott.

mocaroartist.blogspot.com.es →

www.edicionesbabylon.es →


logotipos patrocinadores c. Verdaguer i Callís 12 · BCN · tel. 93 315 23 54 · anticteatre@anticteatre.com · www.anticteatre.com

Amb la col·laboració de:

Antic Teatre és membre i treballa en xarxa amb: / Antic Teatre es miembro y trabaja en red con: / Antic Teatre is a member and networking with: